Atestatele de producător agricol, distribuite după 15 februarie Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 184 Vizualizări

Atestatele de producător agricol, distribuite după 15 februarie

Biroul de presă al Consiliului Judeţean Mureş a anunţat marţi, 31 ianuarie, că potrivit prevederilor Legii nr.145/2014 privind stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol, tipărirea atestatelor de producător şi a carnetelor de comercializare se efectuează de către Compania Naţională „Imprimeria Naţională” SA, la solicitarea Consiliilor Judeţene.

Pentru anul 2017 au fost solicitate de către unităţile administrativ- teritoriale din judeţ un număr de 4.020 carnete de comercializare a căror valoare este de 42.210 lei, fără TVA, iar pentru atestate de producător un număr de 73 blocuri în valoare de 21.900 lei, fără TVA.

„În acest sens, autoritatea publică judeţeană a semnat cu Compania Naţională „Imprimeria Naţională” SA contractele pentru achiziţionarea documentelor tipizate necesare unităţilor administrativ-teritoriale din judeţ pentru anul 2017. În termen de 15 zile de la semnarea contractului Compania Naţională „Imprimeria Naţională” SA este obligată să tipărească formularele”, se arată în comunicat.

Potrivit documentului, „în momentul în care vor fi aduse formularele, unităţile administrativ-teritoriale din judeţ vor fi informate pentru a le ridica de la Consiliul Judeţean Mureş.”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE