Klaus Iohannis participă la ședința CSM pe tema modificărilor din legislația penală Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 113 Vizualizări

Klaus Iohannis participă la ședința CSM pe tema modificărilor din legislația penală

Președintele Klaus Iohannis va merge miercuri la CSM, unde se desfășoară o ședință pe tema modificărilor din legislația penală, potrivit unor surse din Administrația Prezidențială, informează AGERPRES.
Conform sursei citate, marți, președintele Consiliului Superior al Magistraturii, Mariana Ghena, a declarat pentru AGERPRES că a fost convocată pentru miercuri o ședință de plen pentru a discuta un nou proiect de ordonanță de urgență privind Codul penal și Codul de procedură penală, transmis de Ministerul Justiției, printre noutăți fiind infracțiunea pentru favorizarea infractorului și modificări privind abuzul în serviciu.
„A fost trimis un nou proiect astăzi după-amiază privind ordonanța de urgență de modificare a Codului penal și a Codului de procedură penală asupra căruia s-a solicitat avizul CSM. Lecturând conținutul proiectului de OUG, noutățile ar fi cele referitoare la infracțiunea pentru favorizarea infractorului și câteva modificări cu privire la abuzul în serviciu în ceea ce privește conținutul constitutiv al acestei infracțiuni și cu privire la infracțiunea de conflict de interese”, a afirmat marți seară președintele CSM.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE