UPDATE: Protest în Tîrgu Mureș, de la ora 17.00, în fața Prefecturii Social
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 1336 Vizualizări

UPDATE: Protest în Tîrgu Mureș, de la ora 17.00, în fața Prefecturii

Foto 4 protest

UPDATE 18.30: Aproximativ 2000 de oameni protestează în centru!

UPDATE 18.20: După ora 18.10 mulțimea a început să mărșăluiască în direcția Catedralei Mari spre sediul PSD din Tîrgu Mureș. Aceștia scandau „Ieșiți din casă dacă vă pasă!” și „Dragnea nu uita, așteptăm și cartea ta!”

Foto 2_protest

UPDATE 17.45: Peste 200 de oameni s-au adunat în fața Prefecturii pentru a protesta împotriva PSD și a Guvernului. Se scandează: „Rușine!”, „Demisia!”, „Dragnea nu uita, România nu-i a ta!”, „Anticipate!”, „Hoții!”. Oamenii au panacarte albe pe care au fost printate mesaje în limba română și în limba maghiară.

Foto 3 protest

Dacă ieri, după ora 10.00, s-a strâns un număr mic de tîrgumureșeni pentru a protesta împotriva modificărilor aduse Codului Penal prin Ordonanță de Urgență, astăzi, potrivit paginii de facebook a evenimentului „Mureșul în stradă! Marosvásárhely az utcán!”, se anunță un număr mai mare de participanți la protest.

Protest în Tîrgu Mureș

Ieri noapte, între orele 23.00 și 01.00, în Piața Trandafirilor, lângă „ceasul cu flori”, s-au strâns peste 100 de persoane. S-a scandat împotriva PSD și s-a cerut demisia Guvernului.

Protestul de astăzi va avea loc de la ora 17.00, în fața clădirii Instituției Prefectului Județului Mureș.

Pagina de facebook a evenimentului a avut o răspândire considerabilă în cursul zilei de astăzi. La ora 15.40, 850 de persoane bifaseră opțiunea „Going”, în timp ce alte 530 de persoane au bifat „Interested”.

„Dacă la protestele dinainte s-a stat în casă, acum nu mai e nicio scuză. Astăzi sunt proteste, mâine vor fi de-asemenea. Nu vom sta acasă cât timp situația va rămâne la fel”, scrie pe „Mureșul în stradă! Marosvásárhely az utcán!”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE