Program educațional de inteligență emoțională pentru copii, la Târgu-Mureș Invatamant
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 404 Vizualizări

Program educațional de inteligență emoțională pentru copii, la Târgu-Mureș

„Clever Children” organizează, începând din data de 18 februarie, la Târgu-Mureș, un nou program educațional de inteligență emoțională pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 13 ani, „NLP Training for Successful Kids”, un curs de atitudine, comportament și limbaj.

Potrivit organizatorilor, „NLP Training for Successful Kids” este un curs elegant și foarte pragmatic adresat copiilor de gradiniță și școli generale, cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani. Programul ajută la definitivarea componentelor esențiale ale personalității unui copil: comportamentul, atitudinea, limbajul verbal și non verbal corect însușite și folosite în orice situație.
„Indiferent dacă puștiul tău vrea să devină sportiv de performanță, manager de top, actor sau muzician va avea un avantaj considerabil în fața celorlalți prin însușirea și folosirea tehnicilor NLP în comunicarea și relaționarea cu ceilalți copii, dar și cu adulții, fie ei educatori, profesori sau membri ai familei cu care interacționează în viața de zi cu zi. Înscrie-l la cele mai antrenante experimente, care îl vor ajuta cum să comunice ușor cu cei din jur, să caute și să găsească soluții singur, să știe să spună „nu” fără să rănească și să nu-i fie teamă să pună întrebări”, se precizează pe site-ul „Clever Children”. De asemenea, cursul îi învață pe copii cum să aibă succes la gradiniță sau la școală prin folosirea unui limbaj, a unei atitudini și a unui comportament corespunzătoare, dar și în cadrul activităților pe care le întreprind în timpul liber. „Modul în care copiii își aleg limbajul, viteza cu care vorbesc, tonalitatea vocii, dicția, respirația, mimica și gesturile care însoțesc discuțiile copiilor, postura corporală, toate sunt aspecte care contribuie la conturarea comportamentului și atitudinii copiilor”, se mai arată pe site.

Cursurile, adaptate în funcție de vârstele copiilor
Cursurile „Clever Children” se adresează copiilor de gradiniță, școli generale și tinerilor de liceu. Training-urile respectă aceeași structură de curs, însă sunt adaptate în funcție de vârstele copiilor. „Părinții care își înscriu copiii la cursurile noastre înțeleg cât de importantă este pregătirea extrașcolară a copiilor pentru dezvoltarea lor personală, pentru a deveni tineri echilibrați și pentru a avea succes personal și profesional în viitorul nu foarte îndepărtat. „Clever Children” cuprinde zece cursuri de scurtă durată care au între patru și opt lecții desfășurate sâmbătă sau în timpul săptămânii, pe tot parcursul anului școlar și în timpul vacanței de vară. La finalul fiecărui curs, copiii vor primi diploma cu filigran „Clever Children” aferentă programului finalizat. Cursurile nu implică vreun examen, sunt programe de evaluare continuă”, se mai transmite pe site.
Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0746-131.354 sau la adresa de e-mail: mures@cleverchildren.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE