Home / Slider / „Doza de motivație” pentru liceeni și studenți

„Doza de motivație” pentru liceeni și studenți

Distribuie

Centrul Cultural „Mihai Eminescu” din Târgu-Mureș găzduiește vineri, 10 februarie, la ora 17.00, în premieră la Târgu-Mureș, conferința „Doza de motivație”, în cadrul căreia liceenii și studenții vor avea ocazia să asculte poveștile de viață ale profesorului doctor Horațiu Suciu, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant (IUBCvT) Târgu-Mureș, și ale artistului Florin Mândru, care a impresionat o țară întreagă la Vocea României cu vocea sa.

Conferința este organizată de către Fundația „Bucker”, în parteneriat cu Heineken pentru Comunități, Asociația „Alpha Leadership” și Primăria municipiului Târgu-Mureș, sub egida Programului „Motivație și Performanță”. La evenimentul de vineri, vor mai lua parte, în calitate de invitați, Andy Szekely, antreprenor, autor și speaker profesionist, pasionat de dezvoltare personală, persuasiune şi leadership, și Sorin Popa, director al John Maxwell Team România.
„Evenimentul „Doza de motivație” este dedicat tinerilor, liceeni sau studenți, care se vor bucura de o întâlnire plină de energie și de inspirație cu domnul Andy Szekely, antreprenor, autor și speaker profesionist, pasionat de dezvoltare personală, persuasiune şi leadership, cu domnul Sorin Popa, director al John Maxwell Team România, precum si cu invitații speciali din Târgu-Mureș: domnul prof. dr. Suciu Horațiu și binecunoscutul artist Florin Mândru – Dudu. Puterea motivației personale, posibilitatea de a face lucruri frumoase și la Târgu-Mureș, implicit în România, cum poți să îți împlinești visurile și obiectivele, sunt doar cateva din temele ce vor fi atinse, pentru a-i încuraja pe tineri să facă pași pe calea dezvoltării personale și a atingerii potențialului propriu”, au afirmat organizatorii conferinței.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.