300 de case din Fântânele, racordate la apă şi canalizare Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 282 Vizualizări

300 de case din Fântânele, racordate la apă şi canalizare

Primarul comunei Fântânele, Varga Jozsef, a declarat marţi, 7 februarie, pentru cotidianul Zi de Zi, că instituţia pe care o conduce a demarat o licitaţie pentru atribuirea contractului de lucrări de execuţie la obiectivul „Extindere reţea de alimentare cu apă şi canalizare în satul Viforoasa, comuna Fântânele, judeţul Mureş.”

Proiect de 5,9 milioane lei

Valoarea licitaţiei este de 5.917.054 lei, fără TVA, iar rezultatele preconizate ale proiectului sunt următoarele: extinderea reţelei de distribuţie a apei potabile cu 5.485 metri, realizarea a 35 de hidranţi subterani, respectiv a 17 cămine vane şi a 310 racorduri la reţeaua de apă. Totodată, investiţia mai are în vedere realizarea unei conducte de refulare de 1.055 metri lungime şi a cinci staţii de pompare a apelor uzate din prefabricate din beton armat cu diametrul de 2,7 metri, urmând ca fiecare staţie să fie dotată cu pompă submersibilă pentru ape uzate, coş pentru reţinere grosiere, tablou electric de comandă şi control cu transmiterea datelor la distanţă. „De proiect va beneficia un sat aparţinător comunei Fântânele, mă refer la Viforoasa, care are 870 de locuitori. Vor fi circa 300 de branşamente la tot atâtea gospodării, lungimea totală a conductei principale va fi de circa 5.900 de metri, iar valoarea totală a proiectului este în jur de 1,9 milioane euro. Durata de execuţie este de 36 de luni, pentru firma câştigătoare. Sursa de finanţare a proiectului este Programul Naţional de Dezvoltare Locală”, a afirmat Varga Jozsef.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 13 februarie 2017, ora 15.00, iar criteriul de atribuire a contractului va fi cel mai bun raport calitate-preţ.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE