Home / Sport / Răzvan Kovacs, vicecampion la lupte

Răzvan Kovacs, vicecampion la lupte

Distribuie

Sportivii Clubului Sportiv Mureșul Târgu Mureș au adăugat și ei o medalie de argint celor două de bronz cucerire de către luptătorii Clubului Sportiv Școlar Târgu-Mureș, prin Bodo Endre, la categoria 70 de kilograme și Adrian Recorean, la categoria 84 de kilograme în cadrul Campionatului Național al seniorilor disputat la sfârșitul săptămânii la Reșița. La competiția în care au luat startul luptători din toată țara, însumând 220 de sportivi, fete și băieți, vicecampionul Clubului Sportiv Mureșul a fost Răzvan Kovacs, care a urcat pe treapta a doua a podiumului la categoria 57 kilograme. Dintre sportivii antrenorilor Márton Jozsef și Simon Lászlo, apropape de podium s-a aflat Farkas Noémi la categoria 58 kilograme, clasată pe locul 5, fiind aproape de medalia de bronz. Competiția majoră următoare este finala la categoria de vârstă U 23, care se va desfășura la Timișoara în perioada 17-19 februarie.

 

De asemenea, verificati

CSM Târgu Mureş continuă promovarea sportului în școli

Distribuie CSM Târgu Mureș continuă să încurajeze practicarea sportului în rândul tinerilor, aducând bucuria baschetului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.