Home / Eveniment / Stand-Up Comedy cu Mincu și Maria Popovici, câștigătoarea IUmor
Maria Popovici

Stand-Up Comedy cu Mincu și Maria Popovici, câștigătoarea IUmor

Distribuie

Câștigătoarea editiei din 2016 a concursului tv IUmor, Maria Popovici, ajunge în Tîrgu Mureș, luni 13 februarie, pentru un show de stand-up comedy susținut împreună cu Mincu în Jazz&Blues Club. Spectacolul face parte dintr-un turneu național care se desfășoară în perioada ianuarie-aprilie 2017.

S-a urcat pe scenă pentru a da un răspuns glumelor despre femei

Maria Popovici și Alexandru Minculescu (Mincu) sunt doi actori tineri care urcă des pe scena comediei pentru spectacole de stand up. Maria Popovici a câștigat a doua ediție a concursului iUmor și a rămas în istorie drept femeia pe care a lăudat-o Cheloo. În compensare Mincu a terminat ASE-ul. S-au cunoscut la UNATC și au început să joace din anul trei de facultate la Teatrul Independent În Culise. Primul spectacol a fost „Imaginează-ți că ești Dumnezeu” după Matei Visiec. Pe lângă spectacolele de teatru pe care le-au jucat aici, au început și serile de stand up comedy.

Inițial, Maria s-a urcat pe scenă pentru a răspunde glumelor comedianților despre femei și acolo a rămas. Într-un interviu pentru site-ul televiziunii Antena 1, Maria Popovici a spus că moștenește simțul umorului de la tatăl său.

„Stand-up comedy-ul e o modalitate de exprimare artistică atât de liberă, de sinceră, care culmea, se naște din frustrări și supărări. Pentru artist e o terapie grozavă, să scoată în fața atâtor necunoscuți, cele mai mari frici și penibile întâmplări, iar rezultatul să fie o seară minunată și amuzantă pentru spectatori”, spune Maria Popovici.

Spectacolul din Jazz&Blues Club este programat de la ora 20.00. Prețul unui bilet achiziționat în avans este 25 de lei, iar în seara spectacolului va costa 30 de lei.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.