Cu bon de ordine la Permise și Înmatriculare Slider
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 2155 Vizualizări

Cu bon de ordine la Permise și Înmatriculare

 

Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş anunţă publicul interesat că sistemul cu bonuri de ordine pentru programarea la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) al judeţului Mureş va fi funcţional de luni, 13 februarie 2017.

Sistemul, care are ca scop evitarea aglomeraţiei la ghişee, a fost implementat şi testat în ultimele 2 săptămâni.

Pe baza acestuia, cetăţeanului care apelează la serviciile oferite de SPCRPCIV Mureş i se eliberează un bilet cu număr de ordine de aparatul montat la intrarea în sediul Serviciului, din strada Călăraşilor nr. 26-28 din Târgu Mureş, după care acesta poate aştepta în sala de la parterul clădirii.

În momentul când îi vine rândul, îi apare numărul pe monitor, astfel că poate urca la etajul I al clădirii, unde sunt amenajate opt ghişee (la serviciul de înmatriculări, patru pentru primiri documente, unul pentru eliberări documente, iar la cel de permise – unul pentru programări şi două pentru preschimbări permise), pentru a fi servit.

Potrivit datelor oferite de şeful SPCRPCIV Mureş, comisarul-şef de poliţie Ioan Gheorghe Băcilă, numărul de solicitanţi, în medie, pe zi, este în această perioadă de circa 600 de persoane.

De la 1 februarie 2017, potrivit noilor reglementări, cetăţenilor care solicită prima autorizare provizorie li se pot atribui numere provizorii pe o perioadă de 90 de zile, cu condiţia să aibă asigurare obligatorie (RCA) valabilă pe perioada autorizată.

Programul de lucru cu publicul al SPCRPCIV Mureş este de luni până miercuri între orele 8,30-16,00, joi – între 8,30-18,00, iar vineri – între 8,30-14,00, cu pauză între orele 12,00-12,30.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • E foarte mare aglomeratie cu bon de or dine scos la ora 8:45 dimineata, am ajuns dupa 4 ore la rand.in jur de ora 13.00
    Un ghiseu deschis restu sunt de baut cafea.
    Foarte greu merg treburile la Tg. Mures.
    Ai degeaba nr.de ordine

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE