ASA remizează cu ACS Poli și rămâne ultima FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 108 Vizualizări

ASA remizează cu ACS Poli și rămâne ultima

Echipa de fotbal ASA Târgu-Mureș a încheiat la egalitate partida din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I disputată pe stadionul Dr C-tin Rădulescu din Cluj-Napoca, 0-0 cu ACS Poli Timișoara. Întâlnirea dintre ultimele două clasate a fost una cu foarte puține ocazii la cele două porți. ASA a avut superioritate la capitolul posesie, mingea a circulat bine între compartimente, dar acțiunile s-au oprit în preajma careului advers. Jocul a fost fragmentat, cu multe intervenții neregulamentare, iar arbitrul întâlnirii a dat un plus din acest punct de vedere, fluierând cu ușurință la unele acțiuni. De la aceste intervenții ale lui Sebastian Colțescu au venit majoritatea acțiunilor la care mingile au fost trimise în careu. Prima repriză s-a încheiat fără ca vreuna din cele două echipe să reușească să trimită vreun șut pe spațiul porții.
Teama de a nu pierde
Partea a doua a întâlnirii s-a disputat asemănător, cu o luptă surdă la mijlocul terenului. Ambele echipe s-au apărat exact, fiind mai degrabă preocupate să nu primească gol. ASA a avut mai mult inițiativa și a trimis primul șut pe spațiul porții în mintul 53 prin Candrea, dar fără emoții pentru portarul Straton. În minutul 56 Marius Constantin a trimis în poartă cu capul în urma unei lovituri libere, dar a fost semnalizat în poziție de ofsaid. Timișorenii au avut și ei o bună ocazie, dar au trimis peste poartă. Intrarea lui Ciolacu a adus un plus ofensiv pentru ASA, dar acesta nu a ajuns o minge trimisă prin fața porții de Nicoliță, apoi Bâtfoi și din nou Ciolacu trimit șuturi care nu nimeresc cadrul porții. Bănățenii au ocazia de a deschide scorul la o nesincronizare a apărării, dar Pap a salvat în fața lui Popovici. În ultimele minute se joacă pe contre, dar cu aceeași prudență. Ciolacu trimite din nou pe lângă poartă, iar timișorenii reușesc să obțină doar câteva lovituri de colț și un punct care îi menține în fața mureșenilor datorită golaverajul superior.
Mureșenii vor evolua în etapa viitoare pe același stadion al formației CFR Cluj, dar în calitate de oaspeți, partidă care va avea loc tot în deschiderea etapei, vineri, 17 februarie, ora 20.00.
Au evoluat formațiile:
ASA: Pap–Velayos, Rougalas, M. Constantin, Mendy, Balgiu (83 E. Dică), Candrea, Petriș (59 Ferfelea), Nicoliță, Bâtfoi, C. Rus (72 Ciolacu)
ACS Poli: Straton – Străuț, Cânu, Bocșan, Novak (90+1 Neagu), Soljici, Artean, Bărbuț (81 Popovici), Croitoru, Fucek, Oct. Drăghici (64 Henrique)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE