Eșec cu vicecampioana, lupta pentru play off continuă pentru voleibaliste CSU Medicina CSŞ
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 181 Vizualizări

Eșec cu vicecampioana, lupta pentru play off continuă pentru voleibaliste

În etapa a XVII-a a Diviziei A1 la volei feminin, CSU Mecicina CSȘ Târgu-Mureș a pierdut sâmbătă seara pe teren propriu în doar trei seturi partida disputată cu vicecampioana CSM Târgoviște. Scorul pe seturi a fost 25-18, 25-20, 25-20 în favoarea oaspetelor, care au avut în față o echipă timorată, departe de cea care în urmă cu două săptămâni învingea în tot trei seturi pe propriul teren Dinamo București. Mureșencele au început timorat meciul și echipa din Târgoviște, cu fostele „mediciniste” Alexandra Trică și Roxana Ivanof în sextetul de bază, alături de experimentatele Alexandra Sobo și Diana Calotă, alături de „stranierele” Catalina Collar, Bernarda Brcic, Sara Klisura, cu Suzana Cebic libero, s-a desprins decisiv în primul set. Mureșencele au încercat revenirea de la 14-22, au reușit patru puncte consecutive, dar s-au oprit la 18 și au cedat primul act.
Setul secund a găsit echipa gazdă în „transă”, care s-a văzut condusă cu 5-0. Un prim atac bun al Roxanei Iancu părea să aducă primul punct, dar mingea nu a prins terenul și a fost 0-6. Mureșencele au avut ca adversar și condițiile sălii, cu mingi preluate prea înalt, care au atins instalațiile. A redus totuși diferența și au intrat la primul time out tehnic cu 4-8. S-a ajuns apoi la 7-14, urmate de trei puncte reușite, care le-au apropiat din nou la 4 puncte. La al doilea timp însă, s-a intrat cu 10-16 și șansele de revenire erau minime după aspectul jocului. S-a luptat pentru fiecare punct, spre finalul setului s-a refăcut diferența de 4 puncte, la 19-23, dar mureșencele au mai punctat o singură dată, oaspetele adjudecându-și al doilea set.
Revenirea, doar o iluzie
Setul trei a arătat la debutul său o echipă mureșeană capabilă să echilibreze jocul. CSU a început bine, s-a desprins la două puncte și a intrat la primul timp tehnic cu 8-4. Pe serviciul căpitanului Valentina Rusu s-a mai reușit un punct, dar oaspetele au egalat la 9, cu puncte consecutive reușite de Trică. CSU s-a mai desprins o dată la 13-10, dar la al doilea timp dâmbovițencele aveau avantaj de un punct, după care au mai adăugat alte două. Mureșencele s-au mai apropiat la un singur punct, dar serviciile la fileu au lăsat de dorit și rarele atacuri reușite au fost blocate. S-a ajuns la 19-24, s-a salvat entuziasmant o minge de meci, dar la următoarea oaspetele au încheiat jocul, obținând 3 puncte care le menține în lupta pentru podium. Mureșencele se mențin pe locul 7, dar vor avea o sarcină grea pentru a se menține pe loc de play-off. În etapa viitoare vor evolua pe terenu deținătoarei cupei continentale CEV, CSM București, după care va urma un joc foarte important pe teren propriu, cu Unic Piatra Neamț.
La CSU Medicina au evoluat: Loredana Dobriceanu, Roxana Iancu, Eliza Varga, Marija Pucarevic, Karla Klaric, Valentina Rusu, Laura Molnar- libero, Alexandra Cauc, Andreea Petra, Rodica Buterez.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE