Home / Sighișoara / Băieții reiau campionatul de handbal, fetele continuă, pe pantă, în jos

Băieții reiau campionatul de handbal, fetele continuă, pe pantă, în jos

Distribuie

Returul la handbal masculin începe cu derbyul sighișorean

Sâmbătă, 18 februarie, începe returul Diviziei A la handbal masculin, etapa a XIV-a a campionatului. Această primă etapă din Seria B programează partida dintre cele două echipe sighișorene, Centrul Național de Excelență și HCM. Partida va avea loc în sala Radu Voina din municipiul mureșean, de la ora 18.30 și favorită este echipa HCM, care ocupă locul IV, cu 22 puncte, la 9 de primele două clasate, HC Minaur Baia Mare și CSM Oradea, aflate la egalitate, la doar 2 de a treia ocupantă a podiumului, Universitatea Craiova și cu unul mai mult decât ocupanta locului următor, Universitatea Cluj. Următoarele 8 clasate în seria de 12 echipe se află departe de acest cvartet. CNE se află în grupul de 3 care le urmează, cu doar 12 puncte, sighișorenii având golaveraj mai slab decât celelalte două. În tur HCM a învins cu 39-33 și pentru a rămâne în apropierea podiumului au nevoie de victorie. În această rundă șansele de a reveni pe podium sunt minime, deoarece echipa din Craiova va evolua pe teren propriu cu CSU Brașov, prima din trio-ul cu câte 12 puncte.

În etapa a XVI-a a Diviziei A la handbal feminin, a III-a a returului, SC Mureșul Târgu-Mureș va întâlni duminică, 19 februarie, de la ora 15.00, în deplasare, formația CS Universitatea Reșița. Mureșencele se află pe locul 4 în clasamentul seriei B a eșalonului secund și sunt în pericol să cedeze acest loc în favoarea formației CSU Oradea, în fața căreia au cedat în etapa trecută. Reșițencele se află pe a doua treaptă a podiumului, la egalitate cu liderul CSM Slatina, dar a disputat cu două jocuri mai mult disputate decât formația Minaur Baia Mare, aflată pe locul 3, la doar 3 puncte și cu unul față de prima clasată. În partida din tur, reșițencele au învins la Târgu-Mureș cu 24-20 și sunt favorite certe în partida de duminică.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

18 Gym a deschis o nouă sală în Târgu Mureș

Distribuie Expansiune rapidă pentru 18 Gym Fitness & Beauty: 34 de locații la nivel național. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.