Home / Sighișoara / Locuinţe ANL, repartizate la Sighişoara
111

Locuinţe ANL, repartizate la Sighişoara

Primii 30 de solicitanţi de locuinţe ANL construite în municipiul Sighişoara în cadrul Programului de construcţii de locuinţe pentru tineri şi familii de tineri cu vârsta de până la 35 de ani, destinate închirierii, din Lista de prioritate pentru acordarea locuințelor, aprobată prin Hotărârea Consiliului Local Sighișoara nr. 114/27 decembrie 2016 au fost invitați luni, 13 februarie, la sediul Primăriei Municipiului Sighişoara, în vederea repartizării celor 27 de apartamente și trei garsoniere situate pe străzile Miron Neagu, Rozelor și Panseluțelor.

„La această întâlnire au fost prezenți 29 dintre cei 30 de solicitanți invitați și în urma discuțiilor purtate au fost repartizate un număr de 10 locuințe, apartamente situate pe strada Rozelor și strada Panseluțelor, ceilalți solicitanți refuzând repartiția. Joi, 16 februarie, sunt invitați următorii solicitanți din lista de prioritate pentru acordarea locuințelor pentru a le fi acordate repartiții pentru locuințele disponibile”, a precizat Ovidiu Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighişoara.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ionuț Rusu misogin show_

Stand Up Party – Misogin Show cu Ionuț Rusu

Jazz&Blues ne invită la încă o seară de umor românesc cu Cristi Priza, Tibi Neuronu …