Share
Home / Sighișoara / Locuinţe ANL, repartizate la Sighişoara

Locuinţe ANL, repartizate la Sighişoara

Primii 30 de solicitanţi de locuinţe ANL construite în municipiul Sighişoara în cadrul Programului de construcţii de locuinţe pentru tineri şi familii de tineri cu vârsta de până la 35 de ani, destinate închirierii, din Lista de prioritate pentru acordarea locuințelor, aprobată prin Hotărârea Consiliului Local Sighișoara nr. 114/27 decembrie 2016 au fost invitați luni, 13 februarie, la sediul Primăriei Municipiului Sighişoara, în vederea repartizării celor 27 de apartamente și trei garsoniere situate pe străzile Miron Neagu, Rozelor și Panseluțelor.

„La această întâlnire au fost prezenți 29 dintre cei 30 de solicitanți invitați și în urma discuțiilor purtate au fost repartizate un număr de 10 locuințe, apartamente situate pe strada Rozelor și strada Panseluțelor, ceilalți solicitanți refuzând repartiția. Joi, 16 februarie, sunt invitați următorii solicitanți din lista de prioritate pentru acordarea locuințelor pentru a le fi acordate repartiții pentru locuințele disponibile”, a precizat Ovidiu Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighişoara.

Share

1 comentariu

 1. Buna tuturor,
  Numele meu este nur syarah orașului Bogor în Indonezia, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toți să vă rugăm să fie atent în obținerea unui împrumut aici, atât de mulți creditori împrumut aici sunt toate escrocii și ei sunt aici doar pentru a vă înșelătorie din banii dumneavoastră , am aplicat pentru un împrumut de circa 150 de milioane de la o femeie în Filipine și am pierdut aproximativ 10 milioane de euro, fără a lua împrumuturi, au cerut din nou și din nou, pentru costul, eu plătesc aproape 10 milioane de euro încă nu am primit un împrumut, acolo sunt mi-a arătat de aproximativ 2 ori, de la două femei diferite în Filipine, sper că mă voi întâlni persoana potrivită, dar eu nu fac.

  Dumnezeu să fie slava, m-am întâlnit un prieten care tocmai a aplicat creditul, iar el a luat împrumut fără nici un fel de stres, așa că mi-a prezentat doamnei Margaret pedro, CEO Margaret companiile de împrumut pedro, și am aplicat pentru 420 de milioane, am cred că este o glumă și o fraudă, dar am primit împrumutul meu în mai puțin de 24 de ore, doar 2% fără garanții. Sunt foarte fericit pentru că am fost salvat de la obtinerea săraci.

  așa că am sfaturi toți oamenii de aici care au nevoie de împrumuturi pentru un contact
  D-na Margaret pedro prin e-mail: margaretpedroloancompany@gmail.com

  Încă poți să mă contactați dacă aveți nevoie de informații suplimentare prin e-mail: nursyarah36@gmail.com

  încă o dată vă mulțumesc tuturor pentru a citi mărturia mea și Dumnezeu continuă să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață lungă și prosperitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ia românească, sărbătorită prin poezie, cântec şi joc popular

Unul din principalele simboluri ale României, ia, a fost sărbătorit vineri, 15 iunie, în incinta …

Share
Share