Se caută asistenți maternali Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1171 Vizualizări

Se caută asistenți maternali

 

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Mureș, continuă Campania de promovare și recrutare pentru profesia de Asistent Maternal Profesionist ” Și tu poți fi părinte de profesie”.

Potrivit informațiilor furnizate de dr. Andrea Stekbauer, director interimar și Elida Deak, director adjunct DGASPC Mureș, demersul se fundamentează pe faptul că, în prezent în județul Mureș, există copii cu vârsta până la 3 ani care necesită ocrotire în cadrul unei familii substitutive (Asistent Maternal Profesionist).

Persoanele care au nevoie de un loc de muncă la domiciliu, doresc să îngrijească un copil sau 2 copii cu vârsta între 0 și 3 ani, au o familie, experiență de părinte, sunt sănătoase, dețin o locuință proprietate personal corespunzătoare, fără cazier judiciar, pot avea profesia de Asistent maternal profesionist în domeniul Protecției Copilului. Activitatea de asistent maternal se desfăşoară la domiciliul persoanei şi este foarte important ca viitorul copil aflat în îngrijire să aibă acceptul tuturor membrilor familiei.

Un copit luat în îngrijire face parte din familie, îi veghezi somnul, îl duci la doctor când este bolnav, îi organizezi timput liber. Părinții de profesie sunt numiți asistenți maternali profesioniști și reprezintă o alternativă de tip familial a copilului lipsit temporar sau definitiv de ocrotirea părinților săi.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE