ASA rămâne fără gol înscris în 2017 FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 102 Vizualizări

ASA rămâne fără gol înscris în 2017

În primul meci al etapei a XXIV-a din Liga I de fotbal ASA Târgu-Mureș a pierdut pe stadionul Dr. C-tin Rădulescu din Cluj cu 2-0 (0-0) în fața formației CFR Cluj. Golurile clujenilor le-au înscris în repriza secundă Sorsa (min. 58) și Păun (min. 67).
Mureșenii nu au contat prea mult în atac nici de această dată, în prima repriză nereușind să trimită nicio minge pe spațiul porții. Gabriel Mureșan a trimis slab din lovitură liberă de la 30 de metri pe lângă poartă, iar Nicoliță a ratat o bună șansă în ultimul minut al reprizei, trimițând imprecis de la marginea careului. De partea cealaltă, gazdele au avut câteva situații bune de a deschide scorul, cea mai mare fiind la mingea expediată de Omrani, care a trecut puțin pe lângă bară. Clujenii au reclamat în două rânduri lovitură de la 11 metri. În mintul 11, Camora a fost călcat exact pe linia de la colțul careului mare de Rougalas, centralul acordând lovitură liberă din afara careului. ASA a reușit pe parcursul reprizei cu greu să blocheze atacurile clujenilor, apărându-se aglomerat. În minutul 25 l-a pierdut din centrul defensivei pe Marius Constantin, înlocuit cu Candrea, dar a rezistat fără să primească gol.
Marea ocazie, și singura importantă, s-a răzbunat
Prima ocazie din partea a doua a aparținut mureșenilor în minutul 62. Velayos a trimis de pe dreapta pe jos în fața porții, Bâtfoi a preluat nemarcat în careul mic, dar a trimis puțin pe lângă poarta lui Mincă. A fost cea mai mare ocazie a partidei, dar și singura importantă pentru ASA. După numai câteva minute, un șut din afara careului expediat de Laurențiu Rus a fost deviat norocos de către Sorsa, scos din poziție de ofsaid de Rougalas și mingea care s-ar fi dus alături a poposit în colțul porții lui Pap. După nici 10 minute clujenii și-au dublat avantajul. Deac i-a pasat lui Păun în careu, acesta l-a întors pe același Rougalas și a trimis în poartă pe lângă Pap. Până la final, CFR nu a mai forțat, iar mureșenii nu au mai avut forța de a reveni în joc, părăsind din nou învinși terenul.
Au evoluat formațiile:
CFR: Mincă – Lopes, Larie, A. Mureșan, Camora, L. Rus, Deac (80 Gomelt), A. Păun, Omrani, Nouvier (55 Sorsa), Bud (46 J. Carlos)
ASA: Pap – Velayos, Rougalas, M. Constantin (27 Candrea), Mendy, G. Mureșan, Balgiu, Ferfelea (59 E. Dică), Nicoliță, Ciolacu, Bâtfoi (62 C. Rus)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE