Taxe noi de salubritate la Iernut Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 478 Vizualizări

Taxe noi de salubritate la Iernut

Primarul oraşului Iernut, Ioan Nicoară, a anunţat marţi, 14 februarie, că în conformitate cu Hotărârea Consiliului Local nr. 13/6 februarie 2017, bazată pe strategia judeţului Mureş în domeniul gestionării deşeurilor, precum şi pe Master Planul „Sistem Integrat de Gestionare a Deşeurilor în Judeţul Mureş”, începând cu luna martie 2017 persoanele fizice vor achita o taxă de salubritate în cuantum de 7,65 lei/persoană, iar persoanele juridice o taxă de salubritate în cuantum de 205,83 lei/tonă, agent economic, minim 0,5 tone.

În acest sens, edilul şef al oraşului Iernut a transmis contribuabililor invitaţia de a se prezenta la sediul Primăriei, în vederea completării unei Declaraţii de impunere.

„Vă invităm la sediul Primăriei oraşului Iernut, Serviciul Buget, finanţe, taxe şi impozite, pentru a completa Declaraţia de impunere cu toate datele de identificare. Declaraţia vă este înaintată prin intermediul personalului Poliţiei Locale Iernut. Precizăm că începând cu data de 28 februarie 2017 se rezilează contractele de prestare a serviciului de salubritate încheiate între persoanele fizice/juridice şi SC Schuster Ecosal SRL”, a precizat Ioan Nicoară.

Regulamentul privind instituirea şi administrarea taxei speciale de salubritate în oraşul Iernut, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local Iernut nr. 13 din 6 februarie 2017 se află publicat pe site-ul instituţiei, www.primariaiernut.ro, iar informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0265-471.410, Serviciul Buget, finanţe, taxe şi impozite.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE