Halucinant! 25 de accidente grave într-o lună de zile Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 268 Vizualizări

Halucinant! 25 de accidente grave într-o lună de zile

 

25 accidente rutiere grave, soldate cu decesul a 4 persoane şi rănirea gravă a altor 27, au avut loc în perioada 1 ianuarie-14 februarie, pe raza județului Mureș. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Mureș, principalele cauze generatoare fiind viteza neregulamentară sau neadaptată condiţiilor de drum, abaterile săvârşite de către pietoni şi neacordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a drumului public.

Poliţiştii rutieri au considerat necesară intensificarea activităţilor de impunere a legii respectiv a celor de conştientizare a participanţilor la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea normelor legale referitoare la circulaţia pe drumurile deschise circulaţiei publice.

16 poliţişti rutieri din Mureş, cu sprijinul unui echipaj I.S.C.T.R. au desfăşurat, în ziua de 20 februarie,  o acţiune pentru combaterea nerespectării normelor legale care reglementează activitatea de transport public de persoane şi circulaţia pe drumurile publice.

Toţi conducătorii de autovehicule destinate transportului public de persoane, care au fost depistaţi în trafic, au fost testaţi cu mijloacele tehnice certificate din dotare în privinţa consumului de băuturi alcoolice, însă niciunul dintre aceştia nu a fost depistat conducând sub influenţa alcoolului.

Pe parcursul acţiunii, 52 de autovehicule au fost controlate şi au fost aplicate 27 de sancţiuni contravenţionale. Totodată, poliţiştii rutieri au reţinut un permis de conducere pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii la semaforul electric şi au retras un certificat de înmatriculare pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice.

Un autovehicul a fost imobilizat pentru că a fost depistat în timp ce transporta pe strada Livezeni mai multe persoane decât numărul locurilor admis în certificatul de înmatriculare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE