Home / Life style / Sfaturi pentru detoxifierea organismului

Sfaturi pentru detoxifierea organismului

Distribuie

CSID scrie care sunt cele mai eficiente trucuri pentru detoxifierea organismului.
1. Bea apă cu lămâie în fiecare dimineaţă
Amestecă sucul de la o lămâie cu apă călduţă. Sucul de lămâie „încurajează” ficatul să secrete bila, un acid care este necesar pentru ca digestia să se desfăşoare corect. Apa cu lămâie nu este potrivită doar pentru dimineaţă. Poţi adăuga lămâie la apă pe parcursul zilei pentru că ajută la crearea unui spaţiu alcalin în stomac, care poate favoriza pierderea în greutate. Lămâile au un conţinut ridicat de vitamina C, care are propietăţi anti-inflamatorii şi ajută la reducerea stresului.
2. Hidratează-te corect
Deshidratarea este foarte periculoasă şi poate duce la alte probleme de sănătate. Hidratarea corespunzătoare este esenţială pentru toate aspectele sănătăţii tale, inclusiv în procesul de detoxifiere. În primul rând, apa ajută organismul să elimine toxinele, care sunt cauza multor boli, în special cele de stomac. Apa are rol de hidratare a organelor, astfel încât acestea să funcţioneze mult mai eficient. În ceea ce priveşte rinichii, un consum optim de apă reduce stresul la care este supus acest organ. Ai grijă să consumi 8-10 pahare de apă zilnic. Poţi adăuga suc de lămâie sau alte fructe şi legume pentru mai multă aromă. Totuşi, ţine minte că sucurile verzi, ceaiurile şi alte băuturi nu trebuie să înlocuiască apa.
3. Bea un suc verde
Sucurile verzi şi smoothie-urile sunt un mod uşor şi eficient de a încorpora o cantitate mare de legume în dieta ta fără prea mult efort. Acestea conţin proteine, calciu, cupru, magneziu, zinc, vitaminele A, C, B1, B2, B3, B5, B6, E, K, potasiu, Omega 3 şi fibre. Cele mai importante beneficii ale consumului de sucuri verzi sunt: creşte nivelul de energie, reglează digestia şi tranzitul intestinal, stopează şi, în timp, chiar elimină nevoia de dulce.
4. Consumă multe legume cu frunze verzi, fructe şi legume
Salate, legume sotate sau supele cremă de legume sunt opţiuni perfecte pentru prânz şi cină. Adaugă legume în sandvişuri şi alege fructele la desert.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Detalii despre proiectul noului Spital Municipal cu 7 etaje din Reghin

Distribuie Agenția pentru Protecția Mediului Mureş anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.