City’us se califică în semifinalele Cupei României Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 129 Vizualizări

City’us se califică în semifinalele Cupei României

Campioana României la futsal, City’us Târgu-Mureș, aflată într-un amplu proces de reconstrucție, s-a calificat în turneul final de 4 al Cupei României. După ce recent a cedat cu 1-4 partida din campionat pe terenul celor de la CSM Politehnica Iași, mureșenii, au obținut luni seara victoria cu 4-3 (3-2) tot pe terenul ieșenilor, în cadrul „sferturilor” Cupei României. Victoria a venit însă cu doar câteva secunde înainte de sirena de final, cu un gol al calificării reușit de Vlad Țipău. City’us a avut mai mult inițiativa, dar a rata câteva situații importante, dar a condus în majoritatea timpului. Gazdele au reușuit egalarea la 3 în ultimul minut. Ieșenii au început mai bine partida și conduceau cu 2-0 în minutul 8. Partea a doua a primei reprize a aparținut însă echipei mureșene, care a întors rezultatul prin golurile lui Mario Duque (o dublă) și Andrei Boroș. Campionii au intrat la vestiare cu avantaj minim, dar erau conșienți de dificultatea unei partide cu un adversar care recent le-a administrat o înfrângere cu câteva faze reușite în repriza secundă, când ei erau cei care încercau întoarcerea rezultatului.

Repriza a doua a fost una foarte disputată, dar apărarea târgumureșenilor nu a mai cedat la fel de ușor ca în partida din campionat. Încercările moldovenilor de a reveni pe tabelă au fost zădărnicite de intervenții exacte, iar mureșenii nu au mai riscat. Gazdele au scos portarul spre final și au reușit egalarea cu 40 de secunde înainte de final. Tabela s-a mai modificat o dată, dar în favoarea campionilor de această dată, în urma unei repuneri repide de la centru, în urma căreia Vlad Țipău a înscris golul calificării.

Alături de City’us, în Final 4 s-au mai calificat formațiile Autobergamo Deva (6-1 cu United Galați) și FK Odorheiu Secuiesc (14-1 cu Pro-Tineret Sighișoara). Ultima echipă calificată se va cunoaște sâmbătă, după disputarea jocului dintre Colțea 1920 Brașov și Informatica Timișoara, oaspeții fiind de departe mari favoriți în fața echipei din eșalonul secund.

Se anunță așadar un turneu final ca cel mai disputat din ultimii trei ani. De când s-a schimbat formatul competiției, se anunță prima ediție în care în semifinale se află cele mai bine clasate echipe din campionat.

City’us va susține următoarea partidă din campionat în 5 martie, pe teren propriu, cu formația KSE Târgu-Secuiesc, partidă din etapa a XX-a.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE