Copiii cu dizabilități au chemat primăvara Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 467 Vizualizări

Copiii cu dizabilități au chemat primăvara

 

Felicitări și respect pentru întreg personalul care se ocupă de copiii aflați în Centrele Rezidențiale pentru copii cu deficiențe neuropsihiatrice din Tîrgu Mureș și Ceuașu de Câmpie! Devotamentul, prietenia și scopul înalt şi de neclintit, cu care se ocupă în îngrijirea și recuperarea acestor copii, a fost clar evidențiat în scurtul program artistic prezentat la Carnavalul Primăverii, poezii, scenete din povești și dansuri moderne sau populare.

Piraţi şi vrăjitoare, bucătari şi veterinari, pregătiți pentru cel mai mare carnaval al anului, organizat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș (DGASPC) în parteneriat cu Consiliul Județean Mureș, și-au etalat costumele în ziua de 21 februarie, între orele 10.00-12.00, la sediul instituției de pe strada Trebely nr.7, sala mare Corp B. Devenit deja o tradiție mult așteptată, la balul mascat au participat copii din Centrele Rezidențiale pentru copii cu deficiențe neuropsihiatrice din Tîrgu Mureș și Ceuașu de Câmpie.

”Balul mascat se organizează pentru alungarea iernii şi întâmpinarea primăverii, un obicei popular la ambele naţionalităţi. Scopul organizării balului a fost întâlnirea copiilor şi angajaţilor din cele nouă centre, alături de copiii care au devenit maturi și acum sunt în centre pentru adulți, un prilej de bucurie şi veselie”, a precizat Elida Deak, director adjunct al DGASPC Mureș.

”Am pregătit cu copii noștri o mică scenetă din povestea Regatul de gheață, o poveste în care e vorba despre iubirea de soră, despre sacrificiul și puterea de a trece peste fricile personale, de a te accepta așa cum ești” ne spune Raluca Lazăr, instructor educație, Casa 215 Ceauașu de Câmpie.

La final, în aplauzele tuturor, toate costumele de carnaval au fost premiate.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE