Home / Business / Locaţia ideală pentru o nuntă perfectă. Anca Pescar, deţinătoarea trofeului „Excelenţă în Afaceri”

Locaţia ideală pentru o nuntă perfectă. Anca Pescar, deţinătoarea trofeului „Excelenţă în Afaceri”

Distribuie

Anca Pescar, deţinătoarea trofeului „Excelenţă în Afaceri” oferit de Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Mureş, şi manager al societăţii Grand Rhapsody din Târgu-Mureş, ne-a furnizat detalii despre participarea Hotelului „Grand” la evenimentul „O Nuntă Perfectă”, eveniment organizat în incinta Promenada Mall, între 17-19 februarie.

Reporter: Cum aţi reuşit să cuceriţi inimile mirilor care au decis să îşi organizeze nunta la „Grand”?

Anca Pescar: Am făcut tot ce locaţia şi experienţa mea în domeniu m-a ajutat să fac pentru a veni în întâmpinarea tuturor clienţilor aflaţi în pragul marelui eveniment. Să convingi clienţii că Hotelul „Grand” este cea mai bună locaţie pentru evenimentul pe care doresc să îl organizeze apoi să impresionezi prin servicii şi produse de cea mai bună calitate, aceasta este muncă, multă muncă. Începând de la stabilirea unui meniu personalizat pentru fiecare eveniment în parte şi până la încheierea evenimentului am făcut tot posibilul să mă asigur că tot ceea ce ţine de mine decurge perfect. Cred că rigurozitatea în ceea ce faci, ambiţia, corectitudinea şi în primul rând munca îi ajută pe cei care îşi doresc să aibă succes în orice domeniu!

Rep.: În urma evenimentului de la Promenada Mall „O Nuntă Perfectă” care sunt sfaturile managerului anului pentru cei care vor spune „Da” în 2017?

A.P.: În opinia mea, nuntă perfectă chiar există şi asta este ceea ce îşi doresc cei care sunt pregătiţi să spună marele „Da”. Desigur, ea nu are loc de la sine. Este nevoie de sfatul celor mai buni din domeniu, în alegerea garderobelor, a muzicii şi mai ales în alegerea locaţiei cu tot ce presupune aceasta.

2

 

Rep.: Unde pot afla detalii cei interesaţi să îşi organizeze nunta la Hotel „Grand”?

A.P.: Detalii suplimentare pot fi obţinute la adresa de e-mail pescaranca@yahoo.com, pe Instagram, la adresa ancapescar, precum şi la şeful de restaurant Ioan Fărcaş, telefon 0744-960.345.

A consemnat Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Premiul I pentru Școala Gimnazială Ioan Vlăduțiu din Luduș

Distribuie Trupa de teatru a Școlii Gimnaziale Ioan Vlăduțiu, “Les amis de la scène”, coordonată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.