”Goana după fluturi”, spectacol cu și despre tineri,  la Reghin Cultură
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 352 Vizualizări

”Goana după fluturi”, spectacol cu și despre tineri, la Reghin

Primăria Municipiului Reghin, Consiliul Local, Casa de Cultură a Tineretului “George Enescu” Reghin, Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş în parteneriat cu Protopopiatul Ortodox Luduş invită  publicul reghinean vineri, 24 februarie, ora 14:00  la Casa de Cultură a Tineretului ”George Enescu”  la reprezentația spectacolului ”Goana după fluturi” de Bogdan Amaru, în regia lui Emanuel Petran, actor la Teatrul Național din Cluj-Napoca. Comedia „Goana după fluturi”  a avut premiera în luna ianuarie la Luduș, cu ocazia Zilei Naționale a Culturii, desfășurându-se cu binecuvântarea IPS Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei.

Piesa dramaturgului Bogdan Amaru ”Goana după fluturi” pune  faţă în faţă două lumi,  a bogaţilor şi a săracilor, fiind  o pledoarie pentru dragostea simplă, trăită în condiţii modeste. Un tânăr doctorand în ştiinţele naturii, sărac, este îndrăgostit de o creatoare de modă dintr-o mahala bucureşteană. Însă, i se iveşte „oportunitatea” de a se căsători cu o fată frumoasă, fiica unui bogătaş care, de altfel, nu-l doreşte ca ginere. În final, acest plan eşuează, iar tănărul va descoperi adevărata fericire alături de cea care îl iubeşte cu adevărat.

”În goana după fericire, peronajele făuresc vise care se năruie sub asaltul unei realități în care nimeni nu e rău: doar interesele sunt divergente. ”Goana după fluturi” este o piesă despre și cu tineri frumoşi, despre frumusețea tinereții și zbuciumul maturizării,  o invitație de a iubi lumea, împodobind-o cu propriile visări.”, a precizat Emanuel Petran, regizorul spectacolului.

Spectacolul îi are în distribuție pe tinerii ludușeni  Ionuț Grec – Dorin,  Denisa Madac -Rodica, Andi Pal – Beatrice, Sebastian Ciobanu –  Farada, David Voșloban – Brustan, Vlad Grec –  pr. Ciprian, Maria Rusu – florăreasa și Darius Voșloban – Țâștiu. Intrarea la spectacol este liberă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE