Reținere de permise, 50 de pietoni în plus Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 281 Vizualizări

Reținere de permise, 50 de pietoni în plus

 

Poliţiştii au aplicat 253 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 50 de permise de conducere, în urma unei acţiuni coordonate de Serviciul Rutier Mureş, pentru combaterea neacordărilor de prioritate către pietoni.

În perioada 21 – 22 februarie, Serviciul Rutier Mureş a desfăşurat la nivel judeţean, o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza neacordărilor de prioritate către pietoni.

Pe parcursul acţiunii, poliţiştii au aplicat 253 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 169 au fost aplicate pentru indisciplină pietonală  (153 au traversat neregulamentar şi 16 se deplasau neregulamentar pe carosabil).

Poliţiştii au reţinut 42 de permise  de conducere, cu suspendarea dreptului de a conduce pentru 30 de zile şi au aplicat 42 de sancţiuni conducătorilor auto care nu au acordat prioritate pietonilor.

În urma aplicării măsurii complementare de suspendare a dreptului de conducere,  poliţiştii au reţinut în total 50 de permise de conducere, potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE