Home / Life style / Workshop despre relaxare, cu Andrada Todea

Workshop despre relaxare, cu Andrada Todea

Distribuie

Psihoterapeutul Andrada Todea organizează miercuri, 1 martie, la ora 17.45, la Fundația Transilvană Alpha din Târgu-Mureș, un workshop în cadrul căruia participanții vor identifica „ingredientele” stării de bine, vor învăța metode simple de relaxare și mindfulness, vor descoperi căi de a ajunge la starea de echilibru interior și vor savura momentul și starea de prezență.
„Alergăm de la un loc la altul, de la o activitate la alta, fără să mai avem timp să vedem ce se întâmplă în jurul nostru, fără să ne dăm seama de culorile din jur, de minunățiile și binecuvântările fiecărei zile. Obișnuiesc să spun pacienților mei că suntem de multe ori „pe pilot automat”- centrați pe a face, nu pe a fi. Te invit la un altfel de workshop, în care să luăm o „pauză”- o pauză de la problemele și provocările zilnice pentru a ne permite pentru două ore să fim în contact cu propria persoană și să experimentăm ce înseamnă cu adevărat momentul prezent, ce înseamnă să ne liniștim și să ne bucurăm de moment. Oare nu asta ne dorim toți? Să fim bine și liniștiți? Nu după asta tânjesc și copiii noștri: să fim acolo cu ei, pentru ei? Am convingerea că starea de prezență este unul dintre cele mai valoroase cadouri pe care le putem dărui celor dragi. Augusto Cury o spune atât de frumos: „Părinții buni dau cadouri, părinții inteligenți dăruiesc copiilor ceva incomparabil mai valoros; ceva ce nu se poate cumpăra cu toți banii din lume: ființa lor, povestea vieții lor, prezența lor, timpul lor.” Tu ce alegi?”, a transmis psihoterapeutul Andrada Todea.

 

De asemenea, verificati

Femeia de afaceri – ce elemente distinctive ar trebui să fie amintite în stilul office.

Distribuie Femeia de afaceri este puternică, încrezătoare, își cunoaşte calitățile şi știe să se exprime …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.