Acţiune rutieră pentru combaterea vitezei excesive Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 671 Vizualizări

Acţiune rutieră pentru combaterea vitezei excesive

Serviciul Rutier Mureş a desfăşurat sâmbătă, 25 februarie, între orele 9.00 – 11.00, la nivel judeţean, o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza conducătorilor auto care depăşesc viteza legală.

Pe parcursul acţiunii, poliţiştii au aplicat 38 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 31 au fost aplicate conducătorilor auto pentru depăşirea vitezei legale, cinci pentru neportul centurii de siguranţă şi una pentru altă abatere. „Poliţiştii au reţinut un permis de conducere unui conducător auto care nu a oprit la semnal şi au reţinut un certificat de înmatriculare pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Potrivit sursei citate, în perioada 1 ianuarie – 14 februarie, în judeţul Mureş s-au produs opt accidente rutiere, „cauzate de viteza neregulamentară sau neadaptată condiţiilor de drum, care s-au soldat cu decesul unei persoane şi rănirea gravă a altor nouă.”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE