Home / Cultură / Lansare de carte și concert rock-medieval, la Sighişoara

Lansare de carte și concert rock-medieval, la Sighişoara

Distribuie

Sala “Sander” din cadrul Bibliotecii Municipale “Zaharia Boiu” din Sighişoara va găzdui joi, 2 martie, de la ora 16.00, lansarea cărții scriitoarei Maria Munteanu, “Lacriman – Ultimul descendent al lui Dracula” .

,,Lacriman – Ultimul descendent al lui Dracula” este cartea prin intermediul căreia, așa cum spune autoarea “veţi primi Cheile deschizătoare ale Porţilor dintre Lumi, uimiţi că Poveştile se reîntorc la viaţă într-un prezent care părea că va rămâne arid. Cuprinşi de farmec, veţi broda pe firul lor, rescriindu-vă propria Poveste. Lacriman, personaj care vine din trecut, rămâne ceva timp în prezent şi naşte un viitor luminos, arzând întregul trecut karmic şi dizolvând, în mod paradoxal, egregorul Dracula, nu poate decât să ne uimească cu traiectoria lui existenţialistă asemeni unui meteor ce are şi el rostul său. Povestea lui vine din îndepărtatele vremuri cu vampiri ce înfioară şi acum pe cei care încă mai cred şi se continuă pe un alt palier al recompunerii sale ca Erou salvator, spre surpriza cititorului. Eponimul cărţii magnetizează în jurul său şi alte personaje excepţionale ce vin să întreţină ţesătura magică a istorisirii cu o impresionantă zestre informaţională. Aceste personaje sunt Titanii Universului care se reîntorc pe Terra pentru o nouă colaborare cu pământenii”, a precizat Ovidiu Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighişoara.

Evenimentul se va bucura și de prezența unui invitat special, violonistul Trestian, care va susține un concert rock-medieval.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   
Loading RSS Feed

De asemenea, verificati

De unde provin cei mai mulți turiști care au venit în 2023 în județul Mureș

Distribuie În anul 2023 structurile de cazare turistică existente în judeţul Mureş au fost gazda …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.