Home / Administratie / Lucrările la „Transilvania Motor Ring”, reluate

Lucrările la „Transilvania Motor Ring”, reluate

Distribuie

Biroul de presă al Consiliului Judeţean Mureş a anunţat luni, 27 februarie, că au repornit lucrările pentru finalizarea investiţiei „Parc auto pentru sporturi cu motor”, proiect care vizează realizarea unui complex de agrement şi sport pentru iubitorii sporturilor cu motor, pe teritoriul localităţilor Ungheni şi Sânpaul.

Investiţia presupune construcţia unui circuit de viteză cu lungime totală de 3,7 kilometri, precum şi lucrări aferente, respectiv drum de acces DJ 151B – Parc auto, lucrări de protecţie şi siguranţă, boxe, tribună, parcări, iar durata de execuţie a lucrărilor este de 8 luni.

„În anul 2016 Consiliul Judeţean Mureş a încheiat un nou contract pentru realizarea investiţiei după ce contractul iniţial de execuţie a lucrărilor, încheiat în anul 2011 cu SC Cooperativa Edile Appennino SCRL, a fost reziliat începând cu data de 24 iunie 2014. În luna februarie 2016 a avut loc executarea silită a fostului antreprenor, care nu a predat în mod voluntar amplasamentul lucrărilor. Anul trecut în data de 14 iunie Consiliul Judeţean a semnat un acord contractual pentru „Reactualizarea Proiectului tehnic nr. 190.1/2009 şi finalizarea lucrărilor din cadrul proiectului Parc auto pentru sporturi cu motor” cu Asocierea SC Contranscom Construcţii Benţa SRL – SC Beta Cops SRL”, se arată în comunicat.

Valoarea contractului este de 20.998.354,34 lei fără TVA. În perioada scursă de la semnarea contractului s-au realizat expertize tehnice, s-a reactualizat proiectul tehnic şi au fost obţinute autorizaţiile şi avizele necesare pentru începerea lucrărilor. „La nivelul Consiliului Judeţean Mureş se depun toate diligenţele pentru ca proiectele vechi ale judeţului care au fost blocate din cauza unor probleme apărute în derularea contractelor cu antreprenorii să fie finalizate în cel mai scurt termen posibil”, se menţionează în document.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mureș: Caravană cu servicii gratuite din 10 specialități medicale

Distribuie Direcția de Asistență Sighișoara Sighișoara a demarat, în data de 18 martie 2024, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.