Studiu despre cancerul la ficat pentru îmbunătățirea tratamentului Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 135 Vizualizări

Studiu despre cancerul la ficat pentru îmbunătățirea tratamentului

Asociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice (APAH-RO) a aderat la un parteneriat global, format din organizații similare din America de Nord, Asia și Europa. În cadrul acestui parteneriat este derulat primul studiu internațional adresat pacienților care trăiesc cu cancer la ficat. Acesta vizează colectarea de informații relevante cu privire la tratamentul cancerului de ficat, direct de la pacienți, pentru a oferi medicilor și cercetătorilor date care pot contribui la îmbunătățirea tratamentului.
,,Sper ca un număr cât mai mare de pacienți români să completeze acest chestionar și să împărtășească celorlalți din greutățile întâmpinate în lupta cu boala. Este o șansă importantă de a înțelege mai bine această boală și de a îmbunătăți viața pacienților care trăiesc cu ea. Zilnic, la nivel mondial, zeci de mii de pacienți se află în această situație, cancerul de ficat reprezentând cel de-al șaselea cel mai frecvent tip de cancer din lume”, a declarat Marinela Debu, președintele APAH-RO.
Până la data de 31 martie 2017 pacienții pot completa sondajul accesând website-ul www.hcc-voices.com. Toate datele completate sunt confidenţiale.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE