Cum poți plăti factura Aquaserv Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 335 Vizualizări

Cum poți plăti factura Aquaserv

 

Clienții Companiei AQUASERV îşi pot plăti acum facturile de apă şi canalizare, la oricare din locaţiile partenere Payzone din aria de operare, rapid și simplu, fără costuri suplimentare. Acest lucru este posibil în urma semnării unui acord de colaborare între Compania AQUASERV S.A. Tîrgu-Mureș, operatorul rețelelor de apă și canalizare din județul Mureș şi Payzone România.

Potrivit informațiilor furnizate de Nicu Tomulețiu, purtător de cuvânt al SC AQUASERV SA, pentru a plăti o factură, clientul trebuie doar să se prezinte cu aceasta la cel mai apropiat partener Payzone. După scanarea codului de bare de pe factură, vânzătorul va încasa banii în numerar şi îi va oferi chitanţa cu toate detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc). Clienţii AQUASERV nu sunt condiţionaţi de achiziţionarea unor articole din magazine şi nu există comisioane pentru tranzacţionări, serviciul fiind gratuit.

Noua modalitate de plată poate fi utilizată de către clienți Companiei AQUASERV S.A. din Tîrgu-Mureş, Reghin, Sighişoara, Târnăveni, Luduş, Iernut, Cristuru Secuiesc, dar și din 80 de localități rurale din județele Mureş, Harghita şi Bistriţa Năsăud, localităţi rurale unde Payzone are o reţea extinsă de parteneri.

„Compania AQUASERV preţuieşte timpul clienţilor săi şi caută în permanenţă să pună la dispoziţia lor, modalităţi cât mai simple şi rapide de achitare a serviciilor de apă/canal. Parteneriatul cu Payzone, un operator de plăţi cu o prezenţă consistentă în zona rurală, reprezintă încă una dintre facilităţile oferite în acest sens” afirmă Raluca Maior, Director Dezvoltare Compania AQUASERV S.A. Tîrgu-Mureş.

Cele mai apropiate magazine partenere Payzone pot fi identificate la adresa www.aquaserv.ro, secţiunea „Plata serviciilor”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE