Home / Invatamant / Invitație la Uși Deschise la UNATC

Invitație la Uși Deschise la UNATC

Distribuie

Evenimentele din cadrul Uși Deschise la UNATC au loc în perioada 3-5 martie și vin în întâmpinarea celor care doresc să studieze la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București. Puteți găsi programul complet al evenimentului pe site-ul www.unatc.ro sau pe facebook. (link)

„Dacă sunteți pasionați de domeniul artistic sau curioși să aflați cât mai multe din culisele facultăților de teatru și film puteți să participați la ateliere și cursuri deschise de actorie, coregrafie, exerciții de regie-teatru, demonstrații de tehnică în mânuirea marionetei, cursuri interactive de scrimă, proiecții de film, workshop-uri de regie film și animație, expoziții de scenografie și întâlniri-dialog de teatrologie, management cultural și jurnalism teatral. Cu această ocazie, veți primi informații utile despre admitere și veți putea intra în dialog cu reputați profesori.

În fiecare seară, sunteți invitați la spectacolele „Ivanov” de A.P. Cehov, „Mizerabilii” de Victor Hugo, „Poveste furtunoasă” după I. L. Caragiale sau „Frumoasa și bestia”, după Jean-Marie Leprince de Beaumontunde veți descoperi talentul și pasiunea studenților noștri”, precizează cei de la UNATC.

Ușile se deschid vineri, 3 martie, la ora 10:00 la sediulUNATC „I. L. Caragiale”, str. Matei Voievod, nr. 75-77, sector 2, București.

 

 

De asemenea, verificati

Excelența la matematică, premiată la Târgu Mureș

Distribuie În timp ce suntem scandalizați de toate problemele răsărite de mulți ani la nivelul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.