Avioane de hârtie, pe seară, la Studio 2.1 Cultură
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 184 Vizualizări

Avioane de hârtie, pe seară, la Studio 2.1

Avioane de hârtie, de Elise Wilk, regia Sebestyén Aba, se joacă în seara aceasta, de la ora 19.00, în sala Studio 2.1, a UAT, de pe strada Frunzei.

Studio Yorick, împreună cu Universitatea de Arte din Târgu-Mureș vă prezintă, în ediția a 9-a a proiectului “Dialog intercultural prin prizma teatrului contemporan”, premiera absolută în limba maghiară a spectacolului “Avioane de hârtie” de Elise Wilk.

„Textele Elisei Wilk se apropie cu o sensibilitate aparte de problemele tinerilor și au avut deaja succes pe numeroase scene românești și din străinătate. „Avioane de hârtie” explorează într-un mod poetic lumea adolescenților care își caută rostul într-o lume tot mai dură și indiferentă, în care părinții îi abandonează, fiind nevoiți să lucreze în străinătate. Violența și cruzimea în relațiile cu ceilalți acoperă traume adânci, dar și hărțuitorii cei mai înrăiți speră câteodată că se va întâmpla o minune. Spectacolul regizat de Aba Sebetyén a fost realizat prin colaborarea studenților și profesorilor Universității de Arte din Târgu-Mureș.”
(descrierea spectacolului, via facebook)

Despre Avioane de hârtie, am scris AICI.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE