Handbalistele mureșene, meci greu la Mioveni Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 177 Vizualizări

Handbalistele mureșene, meci greu la Mioveni

În etapa a XVIII-a a Diviziei A la handbal feminin, SC Mureșul Târgu-Mureș va avea o sarcină dificilă pe terenul formației Dacia Mioveni. Partida se va disputa vineri, 3 martie, de la ora 14.00, după care campionatul se întrerupe trei săptămâni, urmând să se reia în 26 martie.

SC Mureșul ocupă locul 4, cu 24 puncte, 8 victorii și 4 eșecuri, la 6 puncte în urma formației Universiatea Reșița, care are un meci în plus și a cedat surprinzător la Extrem Baia Mare, echipă aflată pe locul 7. Argeșencele ocupă doar locul 9 în clasamentul seriei B, cu 4 victorii și 9 înfrângeri, dar este o echipă imprevizibilă, cu evoluții destul de bune pe teren propriu. Au cedat în etapa precedentă cu 26-31 la Timișoara, cu CSU de Vest, dar înainte au învins pe teren propriu cu un categoric 41-24 formația Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

 

Coborâșul a fost stopat, urcușul este mai dificil

Mureșul s-a aflat o perioadă chiar pe prima poziție, până ce a întâlnit echipele care acum se află în fruntea clasamentului, CSM Slatina, Minaur Baia Mare și Universitatea Reșița. Seria întâlnirilor cu acestea și un eșec mai puțin scontat în deplasarea de la CSU Oradea le-a coborât pe locul 4. Această serie a fost întreruptă în etapa trecută, când au întâlnit echipa arădeană Crișul Chișineu-Criș, pe care au învins-o cu 36-26, dar după seria negativă și locul 4 este periclitat, urcușul părând și mai greu. În cazul unui eșec la Mioveni, echipa poate fi egalată la puncte de adversara din etapa viitoare, când vor întâlni pe teren propriu pe Național Brașov, aflată la 3 puncte în spatele lor.

Mureșencele au învins în tur cu 34-24 pe teren propriu, dar returul nu se anunță unul ușor, mai ales în cazul în care echipa ar face deplasarea în ziua partidei, cum s-a petrecut la Oradea.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE