Marea Zi a Mamei! Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 133 Vizualizări

Marea Zi a Mamei!

Suntem înconjurați de oameni de succes: muncitori, medici, directori, oameni politici, cadre didactice, pastori, artişti, scriitori, fermieri, sportivi. Ce-ar fi societatea fără aceşti oameni importanţi?

Dar ei există, deoarece a fost cineva care i-a învățat să rostească primele cuvinte și i-a ținut în brațe. Cineva a sacrificat multe nopți nedormite pentru ca ei să viseze frumos.
Cineva le-a cântat primul cântec și le-a spus o poveste, i-a hrănit, i-a îmbrăcat, i-a certat.
Cineva le-a ascutit voința și i-a ridicat atunci când au căzut.
Cineva s-a rugat pentru ei.
Cineva le-a dat viață și le-a purtat de grijă, a investit încredere, răbdare, bunătate și mai ales iubire, fără să aștepte ceva în schimb.

Mama este acea persoană importantă, în lipsa căreia nu am fi existat niciunul dintre noi, de aceea se cuvine să-i aducem apreciere și recunoștință.

Porunca a cincea este: “Cinsteste pe tatăl tău și pe mama ta, ca să-ti fie bine și să trăiesti ani mulți pe pământul pe care Domnul Dumnezeul tău ți-l va da ție” Exod 20:12

În acest gând, ca buni creștini, ne străduim să ne cinstim părinții, în special mamele, pentru dragostea și spiritul de sacrificiu de care dau dovadă în această misiune înaltă și nobilă.

La început de primavară, Biserica Betania din Târgu-Mureş vă invită la Marea Zi a Mamei, duminică, 5 martie 2017, începând cu orele 10.00, un eveniment organizat pentru a-i întruni pe toți cei care sunt recunoscători mamelor lor, dar și pentru cele care sunt mame!… deci, un eveniment al tuturor!

Ioan Matei BACIU

Pastor, Biserica creștina Betania Târgu-Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE