Home / Business / Floare Govier, manager general G&M: „Diferența între noi și alte companii sunt oamenii noștri”
Floare Govier, manager general G&M International Instalații

Floare Govier, manager general G&M: „Diferența între noi și alte companii sunt oamenii noștri”

Distribuie

Compania G&M International Instalații din Târgu-Mureș oferă de 25 de ani soluții tehnice HVAC adaptate necesităților clienților, înglobând servicii de mentenanță de instalații HVAC, dar și servicii profesionale de curățenie și spălătorie. Compania are astazi 82 de angajați, dintre care 64 sunt femei. Managerul general G&M, Floare Govier, ne vorbește într-un interviu despre reușita companiei de a rămâne în topul preferințelor în județul Mureș și ne mărturisește care este rețeta unei afaceri de succes, dar și care este relația cu angajații.

Floare Govier, manager general G&M International Instalații

Reporter: Compania G&M împlinește în acest an un sfert de veac de activitate în domeniul instalațiilor HVAC (încălzire, ventilație, aer condiționat) și servicii complementare. Ne puteti face o descriere, în câteva cuvinte, a societății pe care o conduceti?
Floare Govier: Echipa G&M are o vastă experiență în domeniu și este pregătită să ofere soluții tehnice HVAC adaptate nevoilor clienților, pe care îi sprijină în toate fazele proiectelor lor – proiectare, vânzare, instalare, verificare și punere în funcțiune, mentenanță. G&M este furnizor de Facility Services, care înglobează pe lângă serviciile de mentenanță de instalații HVAC, serviciile profesionale de curățenie și spălătorie. Cu acesta ofertă de servicii compania G&M isi dorește să fie în topul preferințelor clientilor din județul Mureș.

G&M este familia mea extinsa de 25 de ani. Este formată din 82 de oameni competitivi și dinamici, predominant femei, care pun pasiune în ceea ce fac. În departamentul de instalații și management al firmei suntem astăzi 9 femei și 12 bărbați – aici predomină bărbații! Serviciile profesionale de curățenie și spălătorie răstoarnă însă situatia – aici lucrează 55 de femei și 6 bărbați. Vorbind de pasiune, oamenii de la G&M își propun să aducă experiențe pozitive în viețile celor care aleg să-și încălzească, răcorească sau să-și întrețină locuința cu soluțiile oferite de noi.

Rep.: Care sunt secretele unei afaceri de succes?
F.G.: Fiecare lucru extraordinar are un secret. Secretul poate fi pasiune, dedicare, credință, bucurie sau perseverență. Sau poate, asa cum imi place sa spun, respectul pentru sine și pentru cei din jur. Sau toate acestea împreună. G&M are un portofoliu diversificat de produse și servicii și oferă clienților produse de calitate, mărci extraordinare și soluții unice. Suntem în topul firmelor de HVAC din Târgu-Mureș, însă știm că ceea ce face diferența între noi și alte companii sunt Oamenii noștri.

Rep.: Care este relația pe care o aveți cu angajații?
F.G.: Îmi place ceea ce fac alături de echipa mea pe care o respect și o consider, asa cum v-am spus, familia mea, în care mă regăsesc și mă simt bine.

Rep.: Știm că le oferiți studenților oportunitatea de a urma stagii de practică în cadrul societății. Cât de mult își doresc acești tineri să învețe și ulterior să fie angajați?
F.G.: De-a lungul anilor am trăit experiența stagiilor de practică cu elevii și studenșii. Suntem într-un dialog deschis cu profesorii de la Universitatea „Petru Maior” pentru a încerca să permanentizăm această colaborare – un internship în care, cu răbdare și perseverență, să formăm inginerii tehnicieni de mâine. Acest internship constă într-o parte teoretică si una practică. Practica presupune deplasare efectivă în teren alături de tehnicienii noștri. Facem tot ceea ce tine de noi pentru a trezi interesul studenților față de activitatea pe care noi o prestăm, iar după terminarea studiilor practicanții să poata primi din partea noastră propuneri de angajare.

Rep.: Ce mesaj doriți să le transmiteți doamnelor cu prilejul zilei de 8 martie?
F.G.: Femeilor din G&M le doresc o primăvară frumoasă și le mulțumesc că-mi sunt alături în activitatea de zi cu zi.
Ziua de 8 Martie să fie prilej de bucurie pentru noi toate și să ne umplem gândurile și sufletul de bucuria primăverii!
Și pentru că în acest an, G&M împlinește 25 de ani de activitate, doresc să transmit La mulți ani! celei mai extrordinare echipe, iar clienților noștri le transmit mulțumiri sincere pentru susținerea și încrederea pe care ne-au acordat-o în toți acești ani.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Conferința de diseminare și promovare a Proiectului Correctional la Penitenciarul Târgu Mureș

Distribuie Penitenciarul Târgu Mureș a organizat joi, 28 martie, conferința de diseminare și promovare a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.