Florina Oltean, factor de echilibu la Davilemn SRL Reghin Life style
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 1694 Vizualizări

Florina Oltean, factor de echilibu la Davilemn SRL Reghin

Societatea Oltean Prodlemn SRL din Jabenița este cunoscută în peisajul economic mureșean ca un agent important în domeniul prelucrării lemnului, fie că vorbim de mobilierul de grădină, sau semifabricate pentru industria mobilei. Firma este administrată de Tiberiu Oltean, care a reușit în decursul timpului să pună pe picioare un grup de firmă care îi poartă numele, printre acestea numărându-se și SC Davilemn SRL administrată de Florina Oltean, obiectul de activitate fiind exploatarea și prelucrarea lemnului, producerea de cherestea și peleți.

Proiecte de dezvoltare a firmei

Inceputurile societății Davilemn datează din anul 2008 când societatea a accesat un proiect pe fonduri europene destinat exploatării forestiere în valoare de 900.000 de euro. 50 % din proiect au fost banii europeni, restul fiind contribuția proprie, asigurată de firma mamă, SC Oltean Prodlemn SRL. În urma acestui proiect au fost achiziționate 5 TAF-uri, două mașini de transportan bușteni cu remorcă și cinci  încărcătoare frontale Ifron. Proiectul a constituit de fapt debutul firmei Davilemn pe piața de profil. Alt moment important în dezvoltarea societății l-a constituit anul 2016 prin cel de-al doilea proiect pe fonduri europene destinat fabricii de peleți de la Reghin, valoarea acestuia fiind de 1,5 milioane de euro. Anul 2016 pentru societatea Davilemn a adus o cifră de afaceri de 7.888.012 lei, profitul realizat fiind de 400.000 de lei.

Factor de stabilitate

2 (3)Deși Tiberiu Oltean reprezintă pilonul principal al firmelor ce-i poartă numele, ele nu poate funcționa fără contribuția Florinei, cea care se îngrijește de partea financiară, fiind de profesie contabilă, cunoscându-se faptul că femeia este cea care aduce factorul de siguranță într-o familie, implicit într-o afacere, dovada cea mai elocventă fiind suucesul firmei Davilemn. Ca și într-o familie, într-o firmă femeia este cea care aduce mereu factorul de stabilitate, care să completeze fericit munca. La bunul mers al firmei mă îngrijesc de partea financiară, de tot ce ține de plăți, eu ocupându-mă de partea contabilă, nu doar a firmei Davilemn ci de toate firmele din grupul Oltean Prodlemn. Deloc de neglijat este relația cu personalul, ponderea femeilor în colectivul care lucrează în cadrul firmelor Oltean Prodlemn este de peste 30 %, fapt ce implică o mai mare responsabilitate din partea mea”, ne-a declarat Florina Oltean, administratorul firmei SC Davilemn SRL din Reghin.

Sănătate, vise împlinite și multă fericire

1 (2)Dacă partea de dezvoltare a afacerii intră în atribuțiunile soțului, echilibrul este adus de Florina, atât pe plan profesional dar mai ales familial.  La început mi se părea mai greu de administrat o firmă, dar pe parcurs, cu răbdare și bună înțelegere am ajuns la un nivel în care mă pot declara mulțumită. La fel și pe plan familial mă pot declara fericită și împlinită, avându-i alături pe soțul meu și pe băiatul nostru David. Sfatul meu pentru toate femeile este să-și urmeze cu încredere visul prin sinceritate și realism, iar la final satisfacția nu are cum să nu apară. Fiind sărbătoarea dedicată lor în luna martie, le urez tuturor de 8 Martie sănătate, vise împlinite și multă fericire”, a precizat Florina Oltean.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE