Home / Administratie / Maria Moldovan: ”Am demonstrat că femeile pot face administrație!”

Maria Moldovan: ”Am demonstrat că femeile pot face administrație!”

Distribuie

Una dintre femeile importante din administrația locală din județul Mureș este primarul comunei Beica de Jos, doamna Maria Moldovan, care a ajuns deja la al treilea mandat. Într-o țară în care este destul de greu să reușești ca femeie în politică și mai ales în administrație, Maria Moldovan a reușit să câștige respectul și dragostea comunității pe care o conduce, luptând mereu pentru dezvoltarea comunei și bunăstarea oamenilor. Câteva idei despre viața de femeie primar și viitorul comunei Beica de Jos, în interviul de mai jos.

Reporter: Sunteți deja la al treilea mandat de primar, care este secretul dumneavoastră?

Maria Moldovan, primarul comunei Beica de Jos: Consider că nu este un secret în a fi perseverent în a dori o continuitate în proiectele pe care le-am demarat și din care o parte sunt realizate în totalitate, urmând ca celelalte să fie finalizate. În orice aspect al vieții e nevoie de răbdare și încredere că dorințele pot deveni realitate.

Rep.: Ce va făcut să candidați pentru al treilea mandat de primar?

M.M.: Fiind fiică a satului Șerbeni, comuna Beica de Jos am cunoscut mereu problemele cu care se confruntă comuna cu cele șase sate – Beica de Jos, Nadășa, Beica de Sus, Căcuciu, Sînmihai de Pădure, Șerbeni. Am încercat să rezolv cu profesionalism și rapiditate o mare parte din aceste probleme și cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit.

Rep.: Ce proiecte aveți în viitorul apropiat pentru comuna Beica de Jos?

M.M.: Aș vrea să enumăr câteva proiecte în derulare – Introducerea apă- canalizare în localitatea Beica de Jos, Modernizarea și asfaltarea DC11- Beica – Șerbeni, Reabilitarea și modernizarea Căminului Cultural Șerbeni, proiecte pe care sunt convinsă că le voi duce la bun sfârșit cu succes, îndeplinind cerințele locuitorilor din Comună. Alte proiecte noi pe care doresc să le realizez în viitorul apropiat sunt Asfaltarea Drumului Comunal Beica – Habic, Căcuciu – Sînmihaiu de Pădure, asfaltarea tuturor străzilor din comună, aceste proiecte fiind depuse la Ministerul Dezvoltării, Construirea unui Dispensar Medical în localitatea Beica de Jos.

Rep.: Sunteți recent bunică. Vă place să aveți grijă de nepotul dumneavoastră?

M.M.: Dacă până acum 7 luni, am considerat că a fi mama e fericirea cea mai mare, acum pot spune cu certitudine că a fi bunica este ceva extraordinar. Da, am grijă de nepoțelul meu Tudor Gheorghe, dar nu atât de mult pe cât mi-aș dori, deoarece sunt o bunică tânără, activă și având în vedere responsabilitățile pe care le am în calitate de primar.

Rep.: Ce vă doriți de Ziua Femeii și a Mamei?

M.M.: Îmi doresc să am în continuare sănătate, putere de muncă și să mi se împlinească gândurile de bine față de cei pe care-i îndrăgesc.

Rep.: Un mesaj pentru femeile din comunitatea dumneavoastră și nu numai.

M.M.: Consider că  femeile reprezintă un echilibru al vieții, fapt pentru care le doresc tuturor femeilor sănătate, putere de muncă, să fie iubite și un călduros La Mulți Ani!

A consemnat Ionel ALBU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.