Percheziții la Reghin! Un bărbat a fost reținut Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 423 Vizualizări

Percheziții la Reghin! Un bărbat a fost reținut

Un bărbat, de 40 de ani, din Reghin a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru comiterea unui furt, prin care a cauzat un prejudiciu de aproximativ 15.000 de lei.
„La data de 8 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Reghin au desfăşurat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat, bănuit de comiterea unui furt. În fapt, în perioada 3-6 martie a.c., bărbatul ar fi pătruns prin efracţie în incinta unui atelier de prelucrat mase plastice, situat în municipiul Reghin, de unde a sustras mai multe bunuri, respectiv cabluri electrice, un flex, o mașină de înfiletat, un pistol de lipit, chei fixe, tubulare și cu crichet, cauzând un prejudiciu de aproximativ 15.000 lei. În urma percheziţiei, poliţiştii au identificat o parte din bunurile sustrase, reprezentând componente electrice, care au fost recunoscute şi restituite persoanei vătămate”, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.
Sursa citată arată că miercuri, 8 martie, bărbatul, de 40 de ani, din Reghin, cercetat pentru furt, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin să îl prezinte instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. La acţiune s-a beneficiat şi de sprijinul jandarmilor de la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE