Teodor Atanasiu (PNL), recomandare pentru Dacian Cioloş Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 249 Vizualizări

Teodor Atanasiu (PNL), recomandare pentru Dacian Cioloş

Teodor Atanasiu, prim-vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal (PNL), i-a transmis sâmbătă, 11 martie, ex-premierului Dacian Cioloş, recomandarea de a-şi face „direct un partid”, şi nu o platformă civică.

„Nu am văzut un partid care să conteze în România, care să plece de la o platformă civică și să se tranforme în partid politic. Fiindcă politica este un lucru serios, care nu se face numai în timpul liber ca acțiunile civice, politica se face în mod serios și consecvent”, a afirmat Teodor Atanasiu, cu ocazia unei conferinţe de presă găzduită de sediul PNL Mureş.

„Sunt multe lucruri pe care domnul Cioloș le-a văzut într-un fel când era tehnocrat și sunt convins că le va vedea într-un alt fel în postura de om politic. Îi dorim succes! Din păcate, modul în care am colaborat în ultimul timp ne-a făcut să refuzăm o colaborare în care dânsul să vină direct moț în frunte și nu să parcurgă etapele pe care le-a parcurs orice lider al PNL, plecând nu direct din funcția de președinte al partidului cum dorea dânsul, ci parcurgând anumite etape și apoi să fie ales de către un Congres în fruntea partidului”, a completat Teodor Atanasiu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE