Lumea din spatele Instagram Recomandări zi de zi
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 666 Vizualizări

Lumea din spatele Instagram

Claudiu Ovidiu Tarnovean: „Mă consider un călător convins”

Tot mai mulţi tineri de diferite vârste din judeţul Mureş au cont sau şi-au făcut cont de Instagram în ultimii ani. De ce ne-am gândit să scriem despre Instagram? Pentru că este un fenomen social cu peste 500 de milioane de utilizatori activi la nivel global.

Povestea antreprenorului care a pornit fenomenul Instagram

Kevin Systrom este un antreprenor american care a fondat, alături de Mike Krieger, populara aplicaţie de smartphone Instagram. Cei doi au lansat pe, 6 octombrie 2010, aplicaţia care se laudă cu cea mai mare creştere din toate timpurile, ajungând în doar doi ani la peste 80 de milioane de utilizatori. Instagram a fost vândut către Facebook în aprilie 2012 pentru 1 miliard de dolari cu tot cu cei 13 angajaţi ai Instagram. Cei doi fondatori se află în continuare la conducerea Instagramului.

Cotidianul Zi de Zi va aloca o rubrica săptămânală pentru cele mai ,,cool” conturi de Instagram din Târgu-Mureş şi din judeţul Mureş. Încercăm să aflăm şi povestile din spatele acestor conturi şi sfaturi care te pot ajută să-ţi îmbunătăţeşti contul tău personal. Primul cont care l-am identifcat este al lui Claudiu Ovidiu Târnovean, de profesie contabil, care are cont de Instagram din anul 2011.

Reporter: Care este povestea ta legat de contul tău de Instagram?

Claudiu Ovidiu Târnovean: Eu mi-am făcut contul de Instagram în 2011, dar la început nu prea am fost activ şi nu prea îmi puneam multe poze. Dar de la sfârşitul anului 2014, începutul lui 2015, am început să fiu tot mai activ şi să intru foarte des pe cont. Şi am început să fiu activ pentru că mie îmi place să călătoresc foarte mult şi tot timpul postăm poze din diferite locuri. Aşa am ajuns să-mi perfectionez calitatea pozelor. Mă consider un călător convins şi mai nou sunt şi blogger de călătorii, iar pozele pe care le pun pe blogul meu sunt editate pe Instagram, de exemplu. Dacă vrei să ai multe like-uri, trebuie să ai poze de calitate, iar acest lucru contează foarte mult! Eu am reuşit să strâng, în anul 2016, 115.273 de like-uri. Îmi place să fac poze la peisaje și sunt iubitor de apusuri de soare. Am reuşit să strâng o colecţie de fotografii din diferite colţuri ale lumii pe care le postez pe cont. Trebuie să fii pasionat de fotografie şi să faci cât mai multe poze, iar când faci o poză să fii atent la detalii şi la calitatea ei. Şi încă ceva, Instagram-ul uneşte oamenii, eu am reuşit să-mi fac mulţi prieteni din diferite locuri din ţară asta şi de pe glob.

https://www.instagram.com/tarnovean_claudiu/

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE