V-ați mutat în casă nouă: la ce se gândește EL și ce își dorește EA? Life style
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 329 Vizualizări

V-ați mutat în casă nouă: la ce se gândește EL și ce își dorește EA?

Ați luat hotărârea să vă mutați împreună, iar găsirea unei case a durat ceva timp. Acum, că tocmai ați făcut acest pas important din viața voastră, urmează să vă gandiți serios la anumite lucruri: de ce anume mai aveți nevoie pentru ca totul să fie exact așa cum ați visat? Știm cu toții că barbații și femeile au nevoi diferite, însă există și chestiuni la care trebuie să se gândeasca împreună. Despre ce este vorba, aflați în acest articol.

EL este cel care se gândește la partea practică…

Când vine vorba de lucrurile practice, în general, barbații sunt cei care se ocupă de aceste aspecte. Nici femeile nu se lasa mai prejos, mai ales în ziua de astăzi, când acestea sunt independente și se descurcă de minune singure. Însă, până la urmă, fiecare trebuie să se ocupe și de partea estetică, iar cine s-ar pricepe mai bine decât femeile, atât de învățate cu toate lucrurile drăguțe care ar înfrumuseța o casă?

  • Fiind atrași de tehnologie, de tot ce apare nou pe piață, bărbații se vor gândi imediat la o serie de lucruri de care amândoi aveți nevoie. Primul dintre ele s-ar putea să fie un televizor mare, pe care să îl aveți în sufragerie. Un film sau un meci al echipei favorite de fotbal nici nu se poate vedea mai bine decât pe ecranul unui televizor mare, eventual unul smart, pe care să îl poată conecta la WiFi! Aici, puteți să vă hotărâți împreună la un model și să vă gândiți unde anume ar fi mai bine să îl montați. De obicei, atunci când cineva se mută în casă nouă, prietenii sunt curioși să vadă cum arată, așa că, cel mai probabil, veți avea musafiri. Serviți ceva împreună și uitați-vă la un film; va fi distractiv!art 1
  • Un alt aspect pe care un bărbat responsabil nu îl va trece cu vederea este cel al securității locuinței. Pentru că are în grijă și femeia de lângă el și, cine știe, un copil care va veni pe lume în scurt timp, acesta trebuie să știe că un sistem de supraveghere este printre primele lucruri pe care trebuie să le achiziționeze. Nici nu trebuie să caute prea mult timp, pentru că există profesioniști în domeniu, care pun la dispoziție cele mai noi tehnologii de securitate, potrivite pentru orice spațiu. Așadar, dacă el nu știe unde să caute sisteme de supraveghere, propune-i Secfire.ro; astfel, veți fi în siguranță și cât timp vă veți afla în casă, dar mai ales când veți fi plecați!

 

  • În afară de toate acestea, îl vei mai auzi plângându-se că nu găsește faianța și gresia pe care art 2 vrea să le pună în baie și pe hol. Și aici există sute de modele dintre care puteți alege. Bineînțeles, va fi o decizie de comun acord asupra modelelor alese. Ajută-l să consulte cataloagele online ale magazinelor de profil, dar nu uita să căutați și în magazinele fizice; acolo aveți șansa să vorbiți direct cu specialiștii, să le cereți o părere și, foarte important, să vedeți cum arată, în realitate, materialele, texturile și culorile.

 

 

  • Însă el nu va uita un lucru, și anume să îți facă un cadou frumos, de care să te bucuri acum, că noul vostru cămin capată, cu adevărat, contur. Te poți aștepta la un cadou personalizat, ambalat frumos, prin intermediul căruia să îți transmită faptul că te iubește și apreciază tot ceea ce va luptați să construiți împreună. Așa că magazinul online Sabon va fi o variantă foarte bună pentru a-ți face un cadou reușit. Aici va găsi arome pentru casă, lumânări parfumate, decorațiuni pentru interior, produse de îngrijire personală de care te vei îndrăgosti! Bineînțeles, asigură-te că știe ce îți place…

EA se gândește la partea estetică…

Femeile au un simț al esteticii mai dezvoltat, în general, față de bărbați: sunt atente la ultimele tendințe în modă, se machiază aproape zilnic, sunt la curent cu tot ce apare nou în domeniu. Astfel, ele au și plăcerea de a petrece timp căutând cele mai frumoase suveniruri cu care să își facă spațiul de locuit cât mai deosebit.

art 3Un aspect la care vor fi atente acestea, într-o casă nouă, este legat de draperii. Pentru dormitor, cel mai probabil, te vei orienta către niște draperii groase, prin care să nu poată trece lumina soarelui, dimineața, când somnul este cel mai dulce. Modelul contează, la fel și culoarea: care se potrivesc cel mai bine cu restul camerei? Dacă ai ales predominant roz, ar fi puțin ciudat să mergi pe varianta de albastru intens, pentru draperii.

Tot tu vei avea grijă ca florile la ghiveci să nu lipsească din casă. Nu doar că vor înfrumuseța spațiul, dar îți va fi drag să le îngrijești și să le vezi cum cresc și înfloresc. Multe femei au, deja, un ritual: nu există săptămână în care să nu cumpere flori tăiate și să le pună într-o vază, în sufragerie. Poți face și tu acest lucru și, cu siguranță, va deveni și pentru tine una dintre cele mai plăcute obișnuințe.

Să nu uităm de animalele de companie. Sigur vei merge la iubitul tău și îi vei spune că vrei o pisicuță sau un cățeluș, pe care să o/îl creșteți împreună. Mai sunt, însă și alte variante, precum: papagali, acvariu cu pești sau ce altceva credeți că v-ar plăcea amândurora. Iată, așadar, câteva dintre gândurile pe care un cuplu le are, atunci când se mută în locuință nouă. Există tendința generală de a vrea să ai totul odată, însă lucrurile de calitate se fac treptat. Mult succes!

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE