Home / Sanatate / Conferință despre problematica psihiatrică, la UMF Târgu-Mureş

Conferință despre problematica psihiatrică, la UMF Târgu-Mureş

Distribuie

Departamentul de Consiliere, Orientare Vocaţională şi Informare Studenţi, în colaborare cu Disciplina Psihiatrie şi Disciplina Etică şi Ştiinţe Socio-Umane din cadrul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) Târgu-Mureş, organizează sâmbătă, 1 aprilie, în intervalul orar 12.00 – 14.00, în Sala Festivă a Universității, conferința intitulată „Psihoterapia cognitiv-comportamentală în tratamentul tulburărilor de personalitate”, pe care o va susține de către prof. dr. Daniel David, de la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Organizatorii evenimentului sunt: prof. dr. Aurel Nireştean, prof. dr. Iosif Gabos-Grecu, prof. dr. Marieta Gabos-Grecu, șef de lucrări dr. Cosmin O. Popa, șef de lucrări dr. Gabriela Buicu.
Conferinţa se adresează studenţilor de la medicină interesaţi de problematica psihiatrică, medicilor rezidenţi psihiatri, psihologilor clinicieni şi psihoterapeuţilor, dar şi altor specialităţi medicale interesate de acest domeniu.
„Avem onoarea şi plăcerea de a-l avea din nou ca invitat pe prof. Daniel David, profesor „Aaron T. Beck” de psihologie clinică şi psihoterapie de la Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, profesor asociat (adjunct professor) şi la Icahn School of Medicine at Mount Sinai, New-York, SUA, directorul programului de cercetare la Albert Ellis Institute, New York, USA şi preşedinte al International Institute for the Advanced Studies of Psychotherapy and Applied Mental Health, care va susţine conferinţa intitulată „Psihoterapia cognitiv-comportamentală în tratamentul tulburărilor de personalitate”. Departamentul de Consiliere, Orientare Vocaţională şi Informare Studenţi, în colaborare cu Disciplina Psihiatrie şi Disciplina Etică şi Ştiinţe Socio-Umane din cadrul UMF Târgu-Mureş, vă invită să luaţi parte la acest eveniment de excepţie care va avea loc sub egida UMF Târgu-Mureş. Necesitatea organizării acestei conferinţe provine din practica clinică, ştiut fiind faptul că acest tip de patologie este responsabilă în prezent de generarea unor comorbidităţi psihiatrice complexe, iar tratamentul lor necesită o abordare clinică multidisciplinară”, au afirmat organizatorii conferinței.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO: Primar mureșean, partidă de amor în aer liber cu o colegă, în timpul programului

Distribuie Primarul comunei mureșene Miheșu de Câmpie, Emil Casoni, a fost surprins de un grup …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.