I-a fost furat telefonul în centrul municipiului Târgu-Mureş Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 379 Vizualizări

I-a fost furat telefonul în centrul municipiului Târgu-Mureş

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş a fost sesizat marți, 14 martie, cu privire la comiterea unui furt. În fapt, unui minor, de 13 ani, în timp ce se afla în zona centrală a municipiului Târgu-Mureş i-a fost furat telefonul mobil, în valoare de 2.100 de lei.
„Imediat, în baza semnalmentelor oferite de către victimă, un echipaj de poliţie din cadrul Postului de Poliție Transporturi Târgu-Mureș a depistat în zona gării două persoane suspecte, de 19 şi 21 de ani. Cu ocazia controlului corporal efectuat, asupra tânărului, de 21 de ani, a fost găsit un telefon mobil a cărei proveniență nu a putut-o dovedi şi care corespundea cu cel reclamat ca fiind furat. Cele două persoane au fost conduse la sediul Poliției,unde în urma verificărilor desfășurate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, s-a stabilit că tânărul, de 21 de ani, este persoana bănuită de comiterea furtului”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Mureș.
Potrivit IPJ Mureș, față de persoana în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, în arestul IPJ Mureș, urmând a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureș, care va dispune în continuare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE