Noul BMW Seria 5, prezentat oficial de Automobile Bavaria Eveniment
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 597 Vizualizări

Noul BMW Seria 5, prezentat oficial de Automobile Bavaria

În cadrul unui eveniment exclusivist desfășurat joi, 9 martie, la Hotel Privo, Automobile Bavaria Târgu-Mureș a prezentat noul BMW Seria 5. La eveniment, au luat parte reprezentanți ai instituțiilor publice, oameni de afaceri, precum și pasionați ai brandului BMW.
Invitații au avut ocazia să se delecteze cu cele două exemplare impresionante, primul fiind un 540i xDrive, care dezvoltă nu mai puțin de 340 de cai putere și atinge 100 km/h în doar 4,7 secunde. Al doilea exemplar a fost un 530d dotat cu un propulsor pe motorină care dezvoltă 265 de cai putere și atinge 100 km/h în doar 5,4 secunde. Cel din urmă va fi cu siguranță unul din cele mai vândute motorizări din gama noului Seria 5.
Cei prezenți au avut ocazia să admire și să descopere ce tehnologii ascunde noul model care înglobează multiple sisteme pe care le regăsim și pe noul Seria 7, nava amiral a producătorului Bavarez.
bmw 2La interior, regăsim sistemul multimedia iDrive, care poate fi acum controlat și prin gesturi, lucru foarte util, care, împreună cu sistemul Head Up Display, ajută conducătorul auto să se concentreze la drum. Spațiul interior este unul extrem de generos, atât pentru pasagerii scaunelor din față, cât și pentru cei aflați pe bancheta din spate.
Deși designul noului Seria 5 este desenat în stilul noului Seria 7, având multiple elemente optice pe care le regăsim pe ambele modele, acesta nu va fi confundat cu „fratele” mai mare, deoarece se diferențiază printr-un dinamism aparte și o suplețe a siluetei.
Automobile Bavaria Group a înregistrat în anul 2016 o creştere cu 37 millioane euro a cifrei de afaceri, comparată cu anul 2015, atingând pragul de 130 millioane euro.
„Veniturile Automobile Bavaria Group au crescut cu 37%, volumul vânzărilor a crescut cu 45% iar serviciile post-vânzare cu 13%. Automobile Bavaria Group deţine o cotă de piaţă de 66%, pentru vănzările BMW şi de 92% pentru marca MINI în România. În cei 23 de ani de activitate, Automobile Bavaria a reprezentat cu mândrie emblema BMW în România, fiind primul importator al mărcii, singurul Centru de Competenţă pentru Vânzări Speciale (autorităţi şi diplomaţi) BMW, primul dealer BMW certificat M, primul agent certificat BMW i. Automobile Bavaria este singurul dealer, din sud-estul Europei, care deţine un service autorizat Rolls Royce în Bucureşti. Pe parcursul anului 2016, Automobile Bavaria Group a deschis o nouă reprezentanţă în Bacău şi o nouă locaţie la Târgu-Mureş”, a declarat Marius Zahan, directorul executiv Auto Transilvania.bmw

Ionuț ȚÎRDEA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE