Home / Sanatate / Studentă la Farmacie, diagnosticată cu o afecțiune necruțătoare. Donați pentru Daniela!

Studentă la Farmacie, diagnosticată cu o afecțiune necruțătoare. Donați pentru Daniela!

Distribuie

Daniela Golubeanu este o tânără studentă la Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș. Plină de viață și cu visuri mărețe, Daniela a fost diagnosticată recent cu o afecțiune care poate duce la paralizie.

Această afecțiune necruțătoare la coloana vertebrală i-a atacat măduva, i-a tăiat aripile și a imobilizat-o la pat. Pentru a evita paralizia este necesară o operație de reconstrucție a coloanei, care este posibilă doar într-o clinică din străinătate cu costuri care depășeasc posibilitățile familiei. Are nevoie de 20.000 de euro pentru a putea fi operată în Ungaria sau în Italia.
campanie danielaColegii ei de la Universitate și-au unit forțele și au demarat o campanie în sprijinul Danielei. Aceștia au anunțat că organizează joi, 16 martie, la ora 23.00, evenimentul caritabil „Patricksiensis by LSTGM”. Banii strânși din vânzarea biletelor vor fi donați cauzei.
„Liga Studenților din Târgu-Mureș este o mare familie, o familie a studenților din UMF. Prin acest fapt, invităm toți studenții, personalul UMF și nu numai să contribuie la o cauză nobilă, aceea de a o ajuta pe colega noastră. Daniela Golubeanu este studenta de la Farmacie pe care viața a pus-o la încercări. Împreună o putem ajuta să le depășească. Daniela este diagnosticată cu cifoză joncțională cu compresie medulară severă, lucru care o poate duce la paralizie. Singura soluție existentă este o operație în Budapesta sau Milano care costă 20.000 de euro”, au transmis reprezentanții Ligii Studenților din Târgu-Mureș.

Oamenii cu suflet mare pot dona pentru Daniela cât consideră de cuviință, astfel încât suma necesară intervenției să se adune cât mai repede, iar tânăra să poată fi operată.
„Astfel vă invităm să donați cât puteți pe următoarele căi: joi, 16 martie, începând cu ora 23.00, în cadrul evenimentului caritabil „Patricksiensis by LSTGM”. Toți banii strânși din vânzarea biletelor vor fi donați cauzei. Se mai poate dona prin intermediul șefilor de an din cadrul UMF Târgu-Mureș sau direct în conturile bancare RO97BTRLEURCRT0387421801 pentru euro și RO50BTRLRONCRT0387421801 pentru lei, deschise la Banca Transilvania – titular cont: Golubeanu Florica”, au mai arătat reprezentanții Ligii Studenților.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.