Medalii pentru artele marțiale mureșene Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 788 Vizualizări

Medalii pentru artele marțiale mureșene

Rezultate deosebit pentru artele marțiale mureșene. Sportivii de la clubul Black Diamond Fight (BDF) din Târgu-Mureș au abținut patru medalii la Campionatele Naționale de Kung fu Wushu Tradițional, desfășurate la începutul lunii martie la București, una de argint și trei de bronz. Este vorba de Lucian Casoni care a obținut argintul la categoria sa și de Koncz Attila, Erdos Sandor și Nicolae Bota care au obținut bronzul.

Vicecampion național la Qinda Wushu

Noul vicecampion național la Qinda Wushu, Lucian Casoni s-a declarat mulțumit de rezultatul obținut la acest campionat național. ”Sunt mulțumit de mine, de ceea ce am reușit să realizez până în acest moment în cariera mea de sportiv. Odată cu titlul de vicecampion la Qinda Wushu am deprins mai multă experiență, satisfacție și încredere în propria persoană. Am reușit asta prin muncă, efort, durere, bătălii cu propria persoană, sacrificii și o permanentă nesiguranță dată de accidentările care nu te anunță când vin”, a declarat Lucian Casoni. Sportivul de la BDF vorbește și de sacrificiile făcute pentru a ajunge la această performanță. ”Din momentul în care am decis că vreau să am o cariera în sport, viața mea s-a schimbat. Cred că orice sportiv știe ce înseamnă durerea pentru obținerea de performanță. Această durere te face mai ambițios si nu îți permite să te oprești. Antrenamentele de multe ori sunt o plăcere și asta datorită antrenorului Poczo Zoltán, care aplica metode perfecționate iar inovația, tehnica și tactica acestora mi-au ridicat eficiența, randamentul, m-au făcut să mă cunosc mai bine și să îmi depășesc limitele!”, a adăugat vicecampionul național.

B arte martiale

Bronz binemeritat

Trei tineri sportivi mureșeni au obținut bronzul la aceste campionate naționale. ”După multe antrenamente au început să apară și rezultatele am ocupat locul 3 la acest campionat, sunt fericit și motivat, am obținut și mai multă  încredere în mine, și sper că voi obține pe viitor rezultate și mai bune. Vreau să mulțumesc colegiilor și în special antrenorului meu Poczo Zoltán pentru ajutorul și sprijinul lor, mulțumesc sponsorului Hell Energy Drink pentru încredere și pentru sprijin. În acest moment mă pregătesc să lupt pe reguli de K1 în Budapesta, în data de 14 aprilie, la Gala Bellator Kickbox, care este una dintre cei mai mari din lume. Acolo este un nivel sportiv foarte ridicat, mă simt pregătit și sunt foarte motivat și cred că voi obține un rezultat bun”, a afirmat Koncz Attila.

Un alt tânăr sportiv care a obținut un rezultat foarte bun la București este și Erdos Sandor. ”Sunt mulțumit de rezultatul pe care l-am avut la București la campionatul național de Wushu, deoarece grupa mea a avut cei mai mulți sportivi, nu mai puțin de 10 în categorie. Mă bucur pentru această medalii și mai ales pentru faptul că simt că încep să evoluez, simt mai bine meciurile îmi pot controla mai bine emoțiile, mă pot concentra mai bine. Munca, antrenamentele intense pe are le fac la sala BDF, au rezultate, mă ajută desigur Poczo Zoltán antrenorul meu căruia îi mulțumesc și sper ne vom antrena la fel și peste mulți ani de acum încolo. Mulțumesc în special prietenului meu Nemes László care m-a ajutat la pregătire zilnic”, a spus sportivul mureșean.

Munca și pasiunea, răsplătite cu rezultate

Antrenorul medaliaților, Poczo Zoltán a vorbit despre sportivii cu rezultate bune ai clubului său. ”Sunt mândru de sportivii mei, niște băieți de perspectivă, cu multe calități, avem planuri pentru alte campionate naționale și internaționale. Avem cinci sportivi de top, cu care putem face figuri frumoase și la viitoarele competiții de acest gen. Ne așteaptă niște competiții puternice cu Nicolae Bota și Lucian Casoni, care vor lupta într-o gală profesionistă din Germania, iar Koncz Attila va lupta la Gala Bellator la Budapesta, iar în mai ne așteaptă campionatele europene din Grecia. Mulțumesc sponsorilor, mulțumesc sifu Gombos Gaza Csaba pentru că ne-a ajutat la pregătirea băieților și colegilor de antrenament care i-au susținut”, a explicat Poczo Zoltán.

Ionel ALBU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE