Share
Home / Politic / Pol naţionalist format la Târgu-Mureş

Pol naţionalist format la Târgu-Mureş

Partidul Forţa Naţională şi Partidul România Unită au hotărât, în urma reuniunii de sâmbătă, 18 martie, de la Târgu-Mureş, să se unească într-un pol naţionalist, urmând ca în perioada următoare să fie schiţată platforma politică şi data Congresului, informează site-ul www.agerpres.ro.

„Trăiesc un moment de emoţie şi bucurie pentru că asistăm poate la un moment istoric în istoria post decembristă a României, când două partide cu doctrină naţionalistă hotărăsc să se unească şi hotărăsc să formeze un singur pol naţionalist, un singur pol al patrioţilor, care să redea ceea ce i-a lipsit României de-a lungul celor 27 de ani, decizia de a hotărî pentru proprii cetăţeni. Suntem într-un moment de cotitură nu numai la nivel naţional, dar şi la nivel internaţional, rezultatele alegerilor din Olanda ne credibilizează şi ne obligă în acelaşi timp, pentru că naţionaliştii de acolo au obţinut 33%, sunt printre puţinele partide care au crescut în sondaje”, a declarat europarlamentarul Laurenţiu Rebega.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: O frumoasă zi intergenerațională prilejuită de Săptămâna Naţională a Voluntariatului

Săptămâna Naţională a Voluntariatului, eveniment naţional inițiat și coordonat de Pro Vobis – Centrul Naţional …

Share
Share