Dezbatere organizată de Casa Corpului Didactic Mureș Invatamant
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 807 Vizualizări

Dezbatere organizată de Casa Corpului Didactic Mureș

Prima ediție a dezbaterii „Profesionalism, eficiență și eficacitate în formarea continuă a cadrelor didactice, organizată de Casa Corpului Didactic (CCD) Mureș, s-a desfășurat vineri, 17 martie, de la ora 17.00, la Casa de Oaspeți a primăriei din Complexul Weekend. Cristiana Chira, directorul CCD Mureș, a precizat în deschiderea evenimentului că își dorește ca dezbaterea să fie dezvoltată ulterior pe fiecare program de formare cu ateliere specifice. „În care să ne dezvoltăm și noi, formatorii, competențele de formare a adulților”.

Apoi, a făcut o scurtă prezentare a activității Casei Corpului Didactic Mureș, după care a vorbit despre fiecare dintre programele de formare/cursurile CCD, aducând în atenția formatorilor și câteva critici sau aprecieri din partea participanților la programele respective. După aceea, Adriana Țibrea a prezentat o variantă aflată în lucru a unui cod al formatorului. Cei prezenți au fost invitați să vină cu idei pentru forma finală a codului etic. „Vă vom ruga să interveiți să suplimentați informațiile, nu neapărat astăzi, ci o să va fie trimis draftul pe mail și chiar o să vă rugăm să interveniți”, a spus Cristiana Chira.

Implicarea în programele CCD

Cristiana Chira făcut o trecere în revistă a programelor de formare din oferta Casei Corpului Didactic Mureș, în paralel cu oferirea unor date legate de implicarea cadrelor didactice, pe zone din județ. În majorității cursurilor zonele Târnăveni și Luduș au fost cele mai slab reprezentate prin numărul de cursanți. Referitor la cel mai recent program acreditat, din decembrie 2016, „Inovație și performanță în managementul instituțiilor de educație” Cristiana Chira a precizat că „este un program frumos zic cei 100 de participanți și probabil că o să avem un număr mai mare de cursanți”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE