Home / Administratie / Dorin Florea regretă demisia Mariei Kozak

Dorin Florea regretă demisia Mariei Kozak

Distribuie

Pe pagina de facebook a primarului municipiului Târgu Mureș a fost postat un mesaj prin care edilul Dorin Florea își exprimă regretul în legătură cu demisia inspectorului școlar general Maria Kozak. Maria Kozak a renunțat la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Mureș, după ce a fost numită în funcție de inspector general în 16 ianuarie pentru o perioadă de 60 de zile, anunțându-și demisia în 14 martie.

„Regret foarte mult demisia doamnei inspector Maria Kozak şi mi-ar fi plăcut să îşi reia funcţia, deoarece este un om care s-ar putea impune în orice moment prin verticalitate şi poziţia corectă care a avut-o întotdeauna faţă de acest conflict generat de politicieni, prin atitudinea lor constantă de a ignora legea. În cazul Liceului Romano-Catolic, doamna Kozak ar putea fi un mare sprijin”, consider Dorin Florea.

Aprecieri pentru fostul inspector școlar general

„Dacă mai credem că România mai poate fi redresată atunci trebuie să înţelegem că acest lucru nu se poate realiza cu „yesmen-i” sau exhibiţionism în spaţiul virtual. Am apreciat faptul că pentru doamna Kozak, întotdeauna pe primul plan a fost liniştea copiilor şi a părinţilor şi dorinţa domniei sale de a nu împieta sub nici o formă siguranţa cursurilor absolvite de elevi. Nu a interesat-o nici o clipă „liniştea” politicienilor atât de turaţi, angrenaţi în dispute pentru supremaţia politică. Aş fi preferat să lucrez cu doamna Kozak pentru ca a pus interesele copiilor mai sus decât interesele meschine ale unora. Asta înseamnă funcţie publică”, a mai adăugat primarul Municipiului Târgu Mureș.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Subprefectul Vasile-Liviu Oprea, candidat din partea PSD la Primăria Reghin

Distribuie Actualul subprefect al județului Mureș Vasile-Liviu Oprea este candidatul Partidului Social Democrat la Primăria …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.