Nou șoc la ASA: Ilie Stan a fost demis FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1347 Vizualizări

Nou șoc la ASA: Ilie Stan a fost demis

După opt jocuri oficiale pe banca ASA Târgu-Mureș, în care sâmbătă echipa sa a obținut prima victorie, așa cum a fost ea, dar care menține echipa în cursa pentru salvarea de la retrogradare, 2-1 cu Concordia Chiajna, conducerea clubului mureșean a anunțat renunțarea la tehnician, „pe cale amiabilă”.
„Conducerea clubului ASA Tîrgu-Mureș anunță încetarea, pe cale amiabilă, a raporturilor contractuale cu antrenorul principal Ilie Stan. Ținem să-i mulțumim tehnicianului Ilie Stan pentru munca profesionistă depusă în ultimele luni la clubul nostru, reușind într-un timp scurt timp să închege o echipă competitivă, cu șanse de a se salva de la retrogradare”, se arată în comunicatul oficial al clubului.
Este un nou șoc în sânul echipei care încet, încet, începea să mai joace câte ceva. Surse din anturaj afirmă că această decizie a fost dictată de unele persoane nemulțumite de neutilizarea unor jucători, lucru confirmat chiar de Ilie Stan. Pe lângă faptul că în anturaj se află persoane mai puțin competente, unele din dovezi fiind starea deplorabilă a gazonului, așa cum nu a fost niciodată la Târgu-Mureș, aceste modificări forțate nu fac decât rău unei echipe aflată și așa într-o situație critică. Aceste evenimente nu fac decât să îndepărteze și puținii suporteri rămași alături.
”Nu sunt cârpa lor! Suntem în epoca sclavagismului! Mi se impunea să bag un jucător în primul 11 şi jucam în 10 pe teren. Este fiul unei persoane din conducere. Nu am mai rezistat într-un asemenea mediu revoltător. Nu pot să spun despre cine este vorba, am încheiat acum amiabil şi merg mai departe. Toată presiunea care s-a exercitat asupra echipei… am absorbit-o eu. Să nu o simtă băieţii. Le urez mult succes băieţilor. Eu cred că aş fi rămas în Liga 1 dacă aş fi fost lăsat să-mi fac treaba! Am reuşit cu Velayos, venit din Liga a treia din Spania, cu jucători aduşi din Liga 2, reinventaţi de mine, cu Ferfelea, cu Bănel, să progresăm şi să le punem mari probleme echipelor importante. Alături de pilonii Mureşan şi Marius Constantin am reuşit să asamblez o echipă competitivă. Îmi plânge inima acum”, a declarat Ilie Stan, citat de prosport.ro.
Încă nu se cunoaște cine va fi înlocuitorul, dar viitorul ASA pare tot mai cenușiu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE