Prezentare medicală despre tuberculoză, la UMF Târgu-Mureș Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 213 Vizualizări

Prezentare medicală despre tuberculoză, la UMF Târgu-Mureș

Liga Studenților din Târgu-Mureș derulează, în perioada 20 – 24 martie, a treia a ediție a campaniei de informare „Împreună învingem tuberculoza!”.
Joi, 23 martie, la oea 20.00, dr. Gabriela Jimborean va susține, în Sala 1 a Universității de Medicină și Farmacie, o prezentare medicală despre această afecțiune.
Evenimentul are loc în contextul în care în data de 24 martie se sărbătorește Ziua Internațională a Luptei împotriva Tuberculozei.
Studenții de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș vor merge la trei licee din municipiul Târgu-Mureș și le vor prezenta elevilor informații cu privire la această boală, cum se depistează și cum poate fi prevenită. Prezentările vor avea loc la Colegiul Național „Unirea”, Liceul Teoretic „Gheorghe Marinescu” și la Grupul Școlar „Ion Vlasiu”.
Populația municipiului Târgu-Mureș va fi informată de către studenții Universității cu privire la modul de transmitere a bolii și complicațiile acesteia, astfel încât oamenii să cunoască riscurile la care se expun fără să știe. Campaniile împotriva tuberculozei sunt binevenite, având în vedere că că în ultimii ani a crescut numărul persoanelor infectate cu TBC, iar tratamentul este unul îndelungat și costisitor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE